La Revista Fosbury #30 es transforma en una guia de viatges esportius

3 minuts de lectura
Arriba l’estiu i molta gent prepara els seus viatges per visitar nous paratges, impregnar-se d’altres cultures, aprendre, gaudir del temps lliure i desconnectar.

La Fosbury editem la primera guia de viatges esportius del país. Una revista amb un format diferent de les que fem habitualment, amb el mateix estil de sempre. Amb ganes d’acompanyar els lectors durant els mesos més relaxats de l’any, us proposem recorreguts arreu del planeta: des de viatges a casa nostra fins a països d’altres continents. Rutes de tota mena per triar i degustar on el fil comú és la presència de tot l’altre esport. Estem convençuts que en la descoberta de nous indrets l’esport hi pot jugar un paper fonamental. Ha arribat l’hora de posar-lo en valor i sumar-lo a la resta d’ingredients culturals, socials, polítics i econòmics que sempre acaben definint els viatges que ens omplen de vida.

mockup_doble_1

Com a gran novetat la revista 30 ja està a la venda a la Llibreria Altaïr de barcelona

11 rutes i 10 escapades en un número més extens que mai on ens enfilem fins a les 148 pàgines. La guia de viatges esportius de La Fosbury traça propostes de tota mena i comença lluny de casa amb 4 propostes de desplaçaments llunyans: un llarg recorregut pels EUA tenyit d’esport universitari, la descoberta d’una Cuba que continua posant en valor l’esport no professional, una introducció al sud-est asiàtic a través de Malàisia i les seves virtuts naturals, i una mirada a l’Àfrica que s’escapa del futbol.

Subscriviu-vos a La Fosbury. Feu possible un altre model de periodisme esportiu!

Al continent europeu anem a trobar l’essència de l’olimpisme a Grècia, ens enamorem del potencial esportiu dels Balcans que miren cap al mar i recorrem França a ritme de la seva prova esportiva més famosa, el Tour. A l’estat espanyol dibuixem el nord i el sud a través del Camí de Sant Jaume, viatge vivencial com pocs, i de l’Andalusia que posa a debat el seu vincle insòlit amb els camps de golf. Finalment, és clar, també viatgem a casa nostra: als Pirineus, la serralada que és un viver únic per a tot l’altre esport, i també des del fet social i alegre retratant els esports de festa major.

camino_1

Capgirada de dalt a baix per transformar-se en una guia, la Revista Fosbury #30 manté bona part dels seus ingredients habituals: reportatges, entrevistes, història, curiositats i el vincle de l’esport amb altres disciplines amb les aportacions dels col·laboradors habituals en les diferents rutes dissenyades: la filosofia s’impregna de festa major, la ciència viatja a Las Vegas, la psicologia mira cap als Pirineus, la nutrició ens acompanya al Camino, l’humor aterra als Balcans, la música vibra a Kuala Lumpur, la lectura remira la història del Tour de França i l’observatori de gènere fa parada i fonda a Ruanda.

Escapades a les grans ciutats

Roma

Per a aquells que disposin de pocs dies lliures i tinguin ganes d’agafar l’avió en un trajecte curt, a la guia de viatges esportius també oferim 10 propostes d’escapades ràpides en ciutats majoritàriament europees per descobrir els seus vincles amb l’esport. No només amb les grans instal·lacions, és clar: també amb la història, la cultura, les anècdotes i les curiositats més sorprenents. Amsterdam, Berlín, Londres, Roma, Lisboa, Praga, Dublín, Istanbul, Madrid i Nova York conformen el menú final de la guia.

Prepareu maletes i motxilles per fer un lloc a la Revista Fosbury si heu de viatjar aquest estiu. Si sou dels que us quedeu a casa, reserveu un bon espai a la lectura, una manera magnífica d’imaginar viatges a indrets que potser trepitjareu més endavant.

Subscripcions obertes

fosbury_30_taula

L’equip de La Fosbury us convidem a subscriure’us a la Revista Fosbury o bé a fer-vos membres del Club Fosbury. Dos opcions diferents que comparteixen un mateix objectiu: disposar dels exemplars en paper a casa vostra (4 cada any per només 29€), gaudir d’una altra manera d’entendre el periodisme esportiu i donar un suport econòmic imprescindible al projecte per poder seguir oferint una àmplia cobertura a tot l’altre esport, també a Fosbury.cat.

Com a gran novetat la revista està ja a la venda a la Llibreria Altaïr (el referent al nostre país pel que fa a lectura i cultura viatgera), i com sempre a la xarxa de botigues Abacus i en més de 80 Biblioteques públiques del nostre país. Voleu saber quines són?