La Fosbury, a les biblioteques!

2 minuts de lectura
La xarxa de biblioteques públiques de Catalunya porta la Fosbury de Roses a Lleida i de Vielha a Alcanar

Mentre enllestim els detalls de la revista número 30, amb un format especial que esperem que agradi tant a subscriptors com a lectors ocasionals, us convidem a llegir el darrer exemplar de La Fosbury en paper a les biblioteques públiques de Catalunya. La imatge que encapçala aquest text correspon a la Biblioteca de Palafrugell, un dels 88 centres on es pot consultar La Fosbury aquest 2018.

Des de la redacció considerem que les biblioteques són fonamentals per arrelar el projecte arreu del territori. Un espai d’accés lliure i obert a tothom, gratuït, que apropa el periodisme, la cultura i la lectura a qualsevol persona independentment de la seva condició social i econòmica és un indret on sens dubte volem ser-hi presents. Fa un any vam tenir l’oportunitat de participar a la jornada 10×10 dedicada al paper de les revistes a les biblioteques de Catalunya al costat de representats de Sàpiens o l’APPEC i vam procurar traslladar als bibliotecaris allò que considerem fonamental: que el producte que fem, en català, amb una mirada singular a l’esport, és bo que formi part del catàleg de publicacions presents a les biblioteques.

Salarich_paper

Un any després la revista en paper es pot consultar a 88 centres del país i volem aprofitar aquestes línies per agrair a cadascun d’ells l’aposta feta per portar La Fosbury entre els seus usuaris. Encara no sabeu si ens podeu trobar a la vostra biblioteca de referència?

Aquí podeu consultar els centres en forma de mapa:

Malgrat comptar amb una presència àmplia arreu del territori, amb exemplars disponibles a la majoria de comarques, des de La Fosbury ens agradaria poder fer arribar les nostres revistes al conjunt de biblioteques públiques del país. Amb el repte pendent de dur a terme el mateix projecte al País Valencià i a les Illes Balears, n’hi ha un munt a Catalunya que encara no han omplert el seu darrer racó amb La Fosbury.

Les ciutats de més de 30.000 habitants on La Fosbury encara no té presència a les seves biblioteques són les següents: L’Hospitalet de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, VIladecans, Castelldefels, El Prat de Llobregat, Granollers, Cerdanyola del Vallès, Mollet del Vallès, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Vic, Vilafranca del Penedès, Igualada, Blanes, Ripollet, Lloret de Mar, Montcada i Reixac, Olot i Barberà del Vallès. Comarques senceres com la Garrotxa, el Ripollès, el Solsonès, la Cerdanya, Terra Alta o els Pallars tampoc tenen accés a La Fosbury. Bibliotecaris i usuaris, ens doneu un cop de mà?

Subscriviu-vos a La Fosbury!

Tots aquells que vulgueu rebre els exemplars a casa podeu subscriure’us a La Fosbury. Recordem un cop més que sense els subscriptors el projecte periodístic de tot l’altre esport no podria tirar endavant en els seus formats actuals. Gràcies a tots per fer-nos possible!
Si voleu comprar exemplars de La Fosbury i no en sou subscriptors, podeu trobar-ne a la xarxa de botigues de la cooperativa Abacus
La Fosbury, a lAbacus de Sabadell
La Fosbury, a la llibreria Abacus de Sabadell