La llibreria Altaïr acollirà la presentació de la guia de viatges esportius de La Fosbury

1 minut de lectura
La nova revista Fosbury d’estiu es presenta aquesta setmana a Barcelona.

Aquest dijous 26 de juliol a les 18h la llibreria Altaïr de Barcelona (Gran Via, 616) serà l’escenari de la presentació del nou número de la revista Fosbury en paper. Un acte obert a tothom que serà conduït pel periodista de La Fosbury Víctor G. Núñez i per la medallista olímpica en natació sincronitzada a Londres 2012 i periodista de La Fosbury Clara Basiana, dos dels autors dels continguts d’aquest número especial estiuenc amb què La Fosbury edita la primera guia de viatges esportius en català.

frança_1

El nou número en paper (a la venda per 7 euros) serà desgranat en un dels espais de referència per als amants de la cultura i els viatges del nostre país. Nascuda el 1979, la llibreria Altaïr s’ha convertit en la llibreria especialitzada en viatges més gran d’Europa i en un espai imprescindible per a endinsar-se a través de la lectura en paratges i indrets d’arreu del món. Més enllà de comptar amb un fons documental de més de 60.000 títols, Altaïr també és un espai de trobada i d’activitat cultural. Sens dubte, el lloc més propici per acollir la presentació d’una guia de viatges esportius.

Des de La Fosbury animem a tots els lectors (especialment als que sou de Barcelona o bé hi treballeu) a assistir a la presentació per conèixer a fons el producte i intercanviar punts de vista amb nosaltres. Allà podreu fullejar i adquirir el número en un espai distès abans d’emportar-vos una revista de 148 pàgines plenes d’històries, rutes, anècdotes, fites i curiositats de diversos llocs del planeta: des dels Pirineus fins a Malàisia o Cuba.

camino_2

Ep! Tots els assistents a l’acte rebreu un codi promocional per subscriure’s a La Fosbury a un preu reduït.

La Fosbury al territori

És la primera vegada que La Fosbury presentem un número de paper amb un acte específic, un format que tenim intenció de replicar d’ara en endavant si els membres del Club, els subscriptors i els lectors en general ho considereu interessant. Si teniu propostes de localitats i recintes (des de llibreries a ateneus, passant per bars, refugis, biblioteques o clubs esportius) on dur a terme les futures presentacions de la revista només cal que ens ho proposeu a través del correu [email protected].