La Fosbury estrenem una revista digital mensual

1 minut de lectura
Aquest mes de maig estrenem un nou format de la Fosbury que tindrà tres fases de lectura diferents.

El 2020 és un any de canvis per al projecte periodístic de tot l’altre esport. Com us vam explicar fa unes setmanes, ens hem cooperativitzat per fer un nou salt endavant en una aposta que indubtablement arriba en el moment col·lectiu més complicat que hem viscut en els darrers anys pels efectes dels coronavirus. La revista en paper tindrà una periodicitat semestral i enguany en publicarem dues, una a l’estiu i l’altra abans de Nadal, amb diverses novetats que us anirem explicant properament. Aquestes seran les dues revistes que totes les sòcies rebran en format físic i palpable a casa seva.

Teníem moltes ganes d’acompanyar el nou producte en paper amb un retorn als orígens del projecte: la Fosbury va néixer ara fa 6 anys com una revista digital mensual (el mes de maig de 2014 publicàvem el número #01!) i hem decidit recuperar aquesta cadència amb una revista digital de petit format que publicarem el primer dia de cada mes.

Les sòcies protectores de la Fosbury seran les primeres en rebre en primícia al seu correu electrònic la revista digital en format PDF. Volem posar en valor la seva confiança i el seu suport econòmic, que són imprescindibles per continuar fent bategar el nostre projecte. La resta de sòcies de la Fosbury rebran la revista mensual uns dies més tard per correu electrònic i a meitat de mes la penjarem en obert perquè tothom la pugui llegir.

La portada de la revista digital del mes de maig
La portada de la revista digital del mes de maig

Martí Riera, protagonista de l’entrevista

La Fosbury digital del mes de maig, que les sòcies protectores han rebut aquest cap de setmana, compta amb una entrevista al nedador menorquí Martí Riera, que se sent lliure a mar obert quan deixa enrere la seva cadira de rodes. També us proposem un reportage d’actualitat sobre els efectes del coronavirus en l’esport no federat, un reportatge històric sobre la desconeguda història de l’Àngel de la Pau d’Hèlsinki 1952, un Observatori Crític dels mitjans en clau interna i amb mirada crítica cap a l’any 2019 de Fosbury.cat així com la secció de la promesa i un parell de crítiques culturals.

Esperem que aquesta nova proposta tingui bona acceptació entre sòcies i lectores i alhora sigui una sorpresa agradable que us proporcioni espais de lectura relaxada d’ara en endavant. Us convidem un cop més a fer-vos sòcies de la Fosbury i ajudar-nos a mantenir viu aquest projecte cooperatiu de periodisme, esport i compromís.