Ja la tenim aquí!

1 minut de lectura

Amants de tot l’altre esport… ja la tenim aquí! La Revista Fosbury #25 és el primer número trimestral en paper i ha florit just abans de la Diada de Sant Jordi.

Fosbury_25_llegint_web

El 23 d’abril, sortirà a la llum el primer número amb el nou format de la Revista Fosbury, que prendrà el relleu de les 24 revistes digitals publicades des de maig de 2014. La revista en paper tindrà una periodicitat trimestral i comptarà amb els ingredients bàsics del projecte fosburià: protagonisme per a tot l’altre esport de casa nostra i d’arreu del món amb una mirada singular, fixant-nos en tot allò que transcendeix l’esport.

Revista Fosbury #25

Cada número de la revista comptarà amb un dossier central temàtic (“l’escombrada”) per conèixer a fons històries imprescindibles que comparteixen el mateix fil conductor. En aquest primer número en paper (el #25 del projecte Fosbury) se centren en els esportistes que, tal com va fer Dick Fosbury als anys 60, estan canviant o van canviar els seus esports. En portada hi apareix Kilian Jornet i el seu repte de l’Everest i a les pàgines centrals també hi ha espai per conèixer el cas de Debbie Brill, el projecte d’Ignacio Ávila i Joan Font a la Titan Desert o una entrevista en profunditat a Jason Belmonte, l’home que està revolucionant les bitlles amb un estil únic.

La Fosbury es pot comprar per internet i la subscripció a quatre números anuals enviats per correu certificat a casa val 25 euros, 40 si s’opta per la subscripció “premium” al Club Fosbury.

Fosbury_mes_regal_web

Recordeu que si us hi subscriviu ara (ho podeu fer a www.fosbury.cat/paper) la rebreu a casa aquesta mateixa setmana amb un exemplar de regal del volum de col·leccionista “27 Jocs, 28 històries”. #Trencalesnormes