L’spiderman francès escala al cor financer de Londres

1 minut de lectura
Alain Robert és l’home aranya més famós del món després d’Spiderman. Conegut per les seves ascensions impossibles a gratacels d’arreu del món, es manté en forma als 56 anys.

Sense cordes i sense permís. L’Spiderman francès ha tornat a la càrrega aquest dijous amb els mateixos ingredients de sempre amb una nova ascensió a la salesforce tower (l’antiga torre Heron de Londres), ubicada al bell mig del barri de les finances. Un gratacel immens que és la tercera torre més alta de la capital de la Gran Bretanya i que s’enfila fins als 202 metres d’altura. Com és habitual en ell, Alain Robert va generar una gran expectativa ja des dels primers pisos i va oferir un llarg espectacle a totes les persones congregades al carrer per veure en acció com de mica en mica anava superant planta a planta fins arribar a dalt de tot.

El francès ja fa més de 20 anys que arrisca la seva vida amb cadascuna de les ascensions en alguns dels edificis més alts del planeta: “no estic boig, puc entendre que molta gent ho pensi, però no estic boig”. Al llarg de la seva insòlita trajectòria ja acumula més de 150 ascensions en edificis de més de 100 metres, incloent l’edifici més alt del món (Dubai Burj Khalifa) o les Torres Petronas de Malàisia.

Sabies que Alain Robert ha visitat Barcelona en més d’una ocasió? L’any passat va escalar l’Hotel Melià Sky BCN (144 metres) i anteriorment també havia tastat la torre Agbar (per partida doble) o l’hotel Arts.
[arve url="https://www.youtube.com/watch?v=onWKsBHP1eY"]