Especial Volta a Catalunya 2022

1 minut de lectura
Aquest dilluns 21 de març comença la 101a edició de la Volta Ciclista a Catalunya.

Sant Feliu de Guíxols dona el tret de sortida de la Volta a Catalunya 2022, una cursa ciclista que com cada any torna a aplegar algunes de les grans estrelles del pilot internacional de ciclisme. Com és habitual, la Fosbury celebrem l’arribada de la cursa catalana amb un especial en forma d’extensa prèvia que posem a la disposició de tots els lectors. Un monogràfic del nostre particular “Tercer Temps”, una revista digital de 40 pàgines pensada per acompanyar-vos en aquests dies que el ciclisme llueix esplèndid al nostre país.

La revista “Una altra Volta” proposa una mirada tranquil·la a l’edició d’enguany, al recorregut, als noms dels principals favorits, als ciclistes de casa nostra i als més joves, així com una mirada històrica al vincle de Perpinyà amb el ciclisme. Alhora, el ciclisme femení també hi té cabuda en un any en què ja hi ha hagut grans curses al nostre país i la reVolta comença a prendre forma cap a finals de maig.

Sense més dilació, i amb moltes ganes de ciclisme, us convidem a llegir aquest especial sobre la Volta a Catalunya 2022.