Gleyber Torres: El malson de Baltimore

1 minut de lectura
Aquesta temporada ja havíem parlat de com els New York Yankees anaven a ritme de home run, però ara és el torn de fixar-nos en un dels seus jugadors, el veneçolà Gleyber Torres, que ha aconseguit batre el record de més home runs aconseguits en una sola temporada a la MLB divisional contra el mateix contrincant.

En aquest cas han estat els Baltimore Orioles, i Torres ha aprofitat el doble enfrontament contra els de Baltimore per aconseguir la marca acumulant-ne 26 en el total de la temporada.

El dia Torres

El Yankee Stadium presenciava com al matí, Torres sumava el seu 24è quadrangular, l’11è contra els Orioles al llarg de la temporada, amb victòria pels de nova York. Que li servia per igualar la seva marca del 2018.

 

Al nou enfrontament contra els de Baltimore a la tarda, no en va tenir prou amb 1, si no 2 quadrangulars més per sumar al seu compte personal. 26 a la temporada i el 13è contra els Orioles. Una autèntica bogeria.

A més a més, amb el número 13, superava el rècord de la MLB de l’era divisional –des de 1969- que fins ara tenia Sammy Sosa dels Chicago Cubs de 1998, quan va aconseguir 12 quadrangulars contra els Brewers.

 

A tocar del rècord absolut

Si bé Torres ja apareixerà als llibres d’història de la MLB, cal dir que els seus rècords no són absoluts, doncs abans de 1969, data en que es va implantar l’actual divisió divisional de la lliga, es podia donar la possibilitat que dos equips encara s’enfrontessin més cops.

En aquest sentit, amb el seu tretzè quadrangular, Torres ha empatat amb la llegenda de Roger Maris, qui en va aconseguir també 13 al 1961. I tan sols està a un sol home run d’atrapar el rècord absolut de Lou Gehrig de 1936 contra els Cleveland Indians.

Curiosament, tant Maris com Gehrig, també van aconseguir les amrques vestint la samarreta ratllada dels Yankees. Veurem si Torres és capaç de superar-ho, doncs encara té dos enfrontaments per aconseguir-ho. Mentrestant, Gleyber s’ha convertit en el pitjor malson pels aficionats de Baltimore.