New York es mou a cop de home run

1 minut de lectura
La matinada de dimarts a dimecres els New York Yankees van batre un nou rècord de la lliga americana de beisbol, quan DJ LeMahieu va aconseguir un home run davant dels Toronto Blue Jays al Yankee Stadium.

Era el 28è partit consecutiu que els yanks aconseguien un home run, superant així la marca que havien fixat els Texas Rangers al 2002 amb 27.


I la marca seguirà activa, com a mínim, fins aquest cap de setmana perquè ahir van sumar el número 29 derrotant, novament, als Blue Jays i el proper partit no serà fins dissabte quan viatgin a Londres per veure’s amb els Boston Red Sox en la rivalitat màxima del beisbol americà.

I és que, si una característica tenen aquests Yankeees és la quantitat de pólvora al bat amb jugadors con Ginacarlo Stanton, Aaron Judge –que s’han perdut bona part de la temporada per lesió-, Gary Sánchez, Gleyber Torres o Clint Frazier, entre d’altres.

Els de Nova York, més bombers que mai

Un dels històrics sobrenoms que tenen els Yankees és el de Bronx Bombers. La primera part es força senzilla de desxifrar, doncs l’equip està ubicat al barri del Bronx. La segona que, històricament, l’equip de les ratlles ha tingut un estil ofensiu de buscar el home run per sobre de guanyar bases.

I ja ho van demostrar la temporada passada quan van batre un altre rècord, aquest cop el de més home runs per equip en una sola temporada, aconseguint-ne 267, superant els 264 dels Seattle Mariners de 1997.

Serà suficient per aconseguir el títol de les World Series que se’ls resisteix des de 2009?