El Cadí La Seu a punt pel repte europeu

2 minuts de lectura
La temporada 2018/19 va ser espectacular pel Cadí La Seu, aconseguint la classificació per poder disputar la propera edició de l’EuroCup Women, per això, els de la Seu d’Urgell han volgut construir una plantilla a mida de l’exigent repte europeu.

Renovacions claus

Per començar, i segurament una de les renovacions més importants, les de la Seu es van assegurar la continuació del seu tècnic, Bernat Canut, i tot els seus ajudants i preparadors físics, per mantenir el bloc i el projecte el més conjuntat possible.

Però també s’han assegurat renovacions molt importants dins de la plantilla:

 • Gerogina Bahí: la capitana de l’equip sumarà la seva 7a temporada al Cadí la Seu. Màxima anotadora i rebotadora històrica de l’equip, la pivot afrontarà una de les temporades més especials
 • Yurena Díaz: la base renova per seguir sent, un any més el timó de l’equip dels Pirineus, ara també en competició europea.

 • Ariadna Pujol: l’aler mataronina seguirà defensant els colors del Cadí la Seu, el seu equip des del retorn a Catalunya després del seu pas per la NCAA americana a la UCF.
 • Anna Palma: la joveníssima aler també seguirà sent una peça important del projecte del Cadí la Seu per aquesta nova temporada.
 • Irati Etxarri: La tercera aler de l’equip, la jugadora de Pamplona de 21 anys, repetirà una segona temporada al club pirinenc.

Fitxatges joves i ambiciosos

Per afrontar el repte europeu, el Cadí la Seu s’ha reforçat amb 6 fitxatges que, juntament amb el treball de les jugadores que han renovat els seus contractes, buscaran donar un salt de qualitat per poder afrontar amb total garanties el simultaniejar dues competicions.

 • Laura Peña: la de Vilassar, abandona el Sant Adrià després de més 10 anys per completar la posició de base a la Seu d’Urgell. Amb només 20 anys, buscarà seguir creixent com a jugadora.
 • Elin Gustavsson: la sueca de 26 anys, provinent del Baxi Ferrol, reforçarà el joc interior de l’equip de Canut, després de signar una bona temporada a Galícia.
 • Jovana Nogic: Reforç per el perímetre, la sèrbia de 21 anys prové del Providence College de la NCAA. Acabat el seu cicle universitari vol aportar el seu gran llançament exterior a la Seu d’Urgell.

 • Tinara Moore: L’americana de 23 anys, provinent del València Bàsquet, és el segon reforç interior de l’equip. A València, amb més competència no ha pogut acabar de demostrar tot el seu potencial. Ara a la Seu d’Urgell buscarà poder fer-ho.
 • Sydney Wiese: Més pólvora exterior amb segell WNBA. L’americana de 23 anys viurà la seva experiència fora dels Estats Units, mentre ho compagina amb la seva participació a la lliga americana, amb les Los Angeles Sparks.
 • Lucila Pascua: la veterana jugadora de Ripollet, sortida de la cantera del Segle XXI, torna a Catalunya després de 18 anys de jugar fora del Principat. El tercer reforç per un joc interior, on voldrà aportar tota la seva veterania i experiència.

Les sortides

Totes aquestes incorporacions però, han suposat la sortida de sis jugadores que formaven part de l’equip la temporada passada.

Tot i que per diferents motius, el Cadí la Seu ja no comptarà aquesta temporada amb la presència d’Andrea Vilaró (Perfumerías Avenida), Mehryn Kraker (IDK Gipuzkoa), Shereesa Richards, Anniina Äijänen (Baxi Ferrol), Merritt Hempe (Mann-Filter) i Zuzanna Sklepowicz.