Víctor Tomas, un altre gran fan de la Superbowl

1 minut de lectura
against the XX during the NFL Super Bowl LI football game on Sunday, Feb. 5, 2017 in Houston. (Todd Rosenberg/NFL)
Tom Brady amb el títol de campions. Foto: Todd Rosenberg/NFL.com

Aquest diumenge vam celebrar el primer acte del Club Fosbury. Vam aprofitar que se celebrava la Superbowl per veure-la junts (aquí en teniu la crònica) i la veritat és que tots els presents vam gaudir de valent d’un esport que desperta passions. Vam poder comprovar la virtut de saber gaudir de diferents esports, de tot l’altre esport, des dels més entesos de l’esport als que menys. I és que va ser una gran final en que van xalar aquells que se sabien de memòria els noms dels running-backs de cada equip i també els que preguntaven “i aquests Falcons d’on son?”. I això que el partit començava passada la mitjanit.

L’endemà del partit hem sabut que un dels que segueix l’actualitat de l’esport rei dels Estats Units, és el capità del Barça d’handbol, Víctor Tomàs. Ens ho explica ell mateix en aquest vídeo:


Entrevista Víctor Tomás sobre la Superbowl [CAT] por fcbarcelona

Esperem que el d’aquest diumenge sigui el primer esdeveniment de molts del Club Fosbury. Bé, això depèn de vosaltres! I qui sap si en un d’aquests hi trobareu a Víctor Tomàs… Seguirem informant!!