Una via ferrada amb bicicleta

1 minut de lectura
El francès Kilian Bron ho ha tornat a fer. Especialista en vídeos singulars, acaba de publicar un nou enregistrament espectacular a les muntanyes de La Clusaz.

A La Fosbury ens agrada, de tant en tant, compartir vídeos de peripècies esportives que són originals, diferents, i que expandeixen l’horitzó de tot allò que es pot fer amb elements coneguts i comuns per a molta gent. No semblava fàcil unir dos disciplines com l’escalada i la bicicleta de muntanya. De fet, Kilian Bron no ho fa exactament així, però si que transita per una via ferrada dalt de la bicicleta o amb la bicicleta penjada a coll, en funció de la dificultat i l’accessibilitat de cada tram.

El resultat és un vídeo curt amb imatges suggerents i que demostra, de nou, les habilitats d’aquest ciclista francès i especialista en modalitats com l’enduro.

Kilian Bron, un especialista en reptes impossibles

Tot i que es tracta d’un vídeo impressionant, no és l’únic que Bron ha publicat aquest any i que ha generat un fenomen viral a les xarxes. Probablement, el més comentat de tots ells va ser el seu descens dalt de la bicicleta per un Mont Blanc inaccessible per a la majoria de mortals

Entre altres vídeos compartits per Bron, destaquem la seva immersió en unes mines acompanyat per un altre ciclista a principis d’any que també oferia una mostra d’habilitat, atreviment i de repte inexplorat que va captivar a milers de seguidors d’una de les grans referències de l’esport extrem més espectacular de l’actualitat.