L’espectacular concurs d’esmaixades d’Smith a l’All Star de la Copa Catalunya

1 minut de lectura

Aquesta temporada la categoria Copa Catalunya de bàsquet ha comptat per primera vegada amb un autèntic All Star. Un partit de les estrelles tant femení com masculí que ha aplegat un munt de gent al Parc Esportiu del Llobregat, a Cornellà de Llobregat. És la màxima divisió de la Federació Catalana de Bàsquet, que ha unit esforços amb La Xarxa per organitzar una cita televisada plena d’espectacle. Aquest 7 i 8 de gener l’aposta ha donat els seus fruits. Un nou esdeveniment esportiu que ha fet lluir el bàsquet català.

D’entre totes les activitats organitzades en destaquem el magnífic concurs d’esmaixades masculí. Davant un jurat de luxe, amb noms tan rellevants com el de Roger Grimau o Roger Esteller, els jugadors han provat d’emocionar els espectadors amb tots els seus recursos. Ara bé, no hi ha hagut discussió amb el guanyador. Marquie Smith, el jugador de molles increïbles de l’AE Boet Mataró, ha brillat i ha portat el concurs a uns nivells dignes de competicions de primera fila internacional.

Un concurs sensacional

3 salts en què Smith ha arribat a saltar per sobre del mite Audie Norris. Bé, tres salts en què ha saltat sempre per damunt d’una persona i en què no ha comès cap errada. I no només són molles. Smith ja ha demostrat que pot dominar en aquesta categoria. Sense anar més lluny, al novembre, va endossar 33 punts i va capturar 17 rebots al Sant Narcís en un triomf mataroní ajustat per 90 a 91. Que el gaudeixin al Maresme, que la seva capacitat de salt faria les delícies de mig món.

El jugador ha demostrat les seves dots de bromista després de vèncer el concurs i ha llançat diversos missatges als micròfons de La Xarxa: