Votació Premis Fosbury 2021: millor dona esportista

1 minut de lectura
Els lectors de La Fosbury decidiu el premi popular als millors esportistes 2021 dels Països Catalans.

El segon any de la pandèmia ha condicionat l’esport, però també ens ha regalat grans competicions i actuacions esportives extraordinàries. Per celebrar-les com cal la Fosbury organitzem la quarta edició dels Premis Fosbury als millors esportistes de l’any per votació popular com a eina per visibilitzar la diversitat i el talent present arreu del país. Reiterem el mateix plantejament de cada any: als Premis Fosbury 2021 no hi és tothom que s’ho mereix, però tothom que hi és, s’ho mereix. Es tracta d’un reconeixement que barreja disciplines molt diverses i mèrits esportius de tota mena. Ni és just, doncs, ni pretén ser-ho. Comencem amb la votació a la millor dona esportista de 2021.

En la primera fase els lectors podran votar tants esportistes com vulguin en una llista de 50 candidatures en categoria femenina i 50 candidatures més en la masculina. Els nou primers de cada llista es “classificaran” per a la votació final, que serà la que acabarà definint els podis dels Premis Fosbury per votació popular. La Fosbury guardonarà els guanyadors de cada categoria amb un petit trofeu, que entregarem durant el 2022 si la situació sanitària ho permet, conjuntament amb l’entrega pendent dels Premis Fosbury 2020.

Els Premis Fosbury van néixer el 2018 i van comptar amb tres guanyadorsTita Llorens, guanyadora del Top 50 de la redacció; Toni Ponce, guanyador del premi popular en categoria masculina; i Ana de Beniparrell, guanyadora del premi popular com a millor dona esportista de l’any. Els Premis Fosbury de 2019 van tenir com a vencedors a Pau Capell, guanyador del Top 100 de la redacció; Marina González i Pere Marsinyach, guanyadors del premi per votació popular. Els Premis Fosbury de 2020 se’ls van endur Cata Corró, com a actuació esportiva més destacada del’any, i Victoria Díez i Pau Quemada com a guanyadors del premi per votació popular.

Votació dels Premis Fosbury 2021

Ens estrenem amb la votació a la millor dona esportista de 2021. Malgrat que hi ha cinquanta opcions que s’aniran ordenant en funció del nombre de vots rebuts, moltes més esportistes podrien haver format part de la llista. Alguns dels noms que formen part de la llista representen mèrits esportius col·lectius, d’altres assoliments a títol individual, i en alguna ocasió, una barreja d’ambdós casos. Heu pogut votar en aquesta primera fase fins l’11 de gener. La votació final es durà a terme del 12 al 18 de gener.