Viasona recopila els himnes de l’esport català

1 minut de lectura
Els himnes formen part de l’esport i des d’ara un portal web els aplega en un mateix espai.

Viasona ha indexat més de 100 himnes esportius de clubs del nostre país. Els himnes esportius són una forma de música popular que busquen crear uns llaços comuns entre els aficionats alhora que els vincula amb els valors del club, moltes vegades exposats en les lletres, on també s’hi pot trobar informació sobre la localitat o l’època en que va ser compost.

La web de la música en català ha indexat un total 104 himnes de 511 clubs, cadascun dels quals té la seva fitxa on es detalla l’esport o seccions que té, dades del club (nom, any de fundació, nom de l’estadi), enllaços 2.0 (Web, Viquipèdia, Twitter, Facebook, YouTube, Instagram), municipi i comarca, i una imatge de l’escut.

Una tasca de mirar i remenar que encara pot seguir creixent: si detecteu que l’himne del vostre club no hi és present, doneu-los un cop de mà, que ho agrairan!

A La Fosbury ens hem fixat en les lletres dels clubs de tot l’altre esport i us oferim una selecció de frases, com a mínim, singulars. Benvinguts a l’entranyable món dels himnes esportius!