El Montpeller de Fabregas sorprèn el PSG a la Final de Copa

1 minut de lectura

b158364f4293dd939f0251be3690d060_XL

En vam parlar fa uns mesos a la Revista Fosbury (llegir el reportatge) i queda clar que li haurem de seguir la pista, qui sap si per dir que el Barça vol fitxar-lo. Parlem de Ludovic Fabregas, català del nord de Banyuls, que aquest cap de setmana va ser peça clau de l’equip que va sorprendre el gran favorit per endur-se la Copa de la lliga francesa d’handbol.

Amb més de set mil espectadors i jugant a casa, el Montpellier va aconseguir aixecar la desena Copa de la Lliga de la seva història tot i no ser-ne enguany favorits com en anys anteriors. Els parisencs van perdre aviat per lesió a Nicola Karabatic (que portava 2 gols de 2 intents) i es van encomanar al danès Mikkel Hansen (que en va fer 9, però de 17). Tot i això no van poder frenar el joc de conjunt dels de Montpeller.

Amb una aportació ofensiva molt ben repartida, els màxims golejadors del conjunt campió van ser l’argentí Diego Simonet (6 gols), Dolenec Jure i Vid Kavticnik (5), Dragan Gajic (4) i el català Ludovic Fabregas fent 3 gols (amb un 100% d’efectivitat) i sent com és habitual molt important al centre de la defensa. Al final, el triomf del conjunt blanc i blau va ser de 31-26, en part també a la gran actuació del seu porter Vincent Gerard que va fer 17 aturades per les només 8 de Thierry Omeyer.

El mateix “Ludo” explica la seva satisfacció al final del partit:

[dailymotion id=”x3xkt6x”]

El Nantes cau tot i l’exhibició de Valero

En aquesta Final-4 de la Copa de la lliga francesa, hi havia una destacada participació catalana. I és que al Nantes (que va caure en semifinals precisament contra el Montpellier per un ajustat 31-33) hi juga Valero Rivera que tot i la derrota va fer tota una exhibició amb 12 gols (4 de penal). En el mateix equip també hi juga el també exblaugrana David Balaguer que en aquest partit va fer 2 gols de 5 llançaments. A l’altre costat, Ludo Fabregas va fer 2 gols de 3 llançaments.

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!