El caldo de pastanaga ecològica, clau en una dieta saludable

1 minut de lectura

triatlo

Una bona alimentació és imprescindible a l’hora de planificar qualsevol activitat física. Seguir una dieta equilibrada amb una tria correcta dels aliments que consumim ajuda a enfortir la nostra salut, i tan important és decidir què mengem abans d’iniciar l’exercici com allò que prenem després per recuperar-nos de l’esforç. En aquest sentit, els caldos naturals són un producte que funciona com a beguda reconstituent després de qualsevol pràctica esportiva.

Si optem pels caldos naturals cal tenir ben present l’oferta d’Aneto 100% Natural, plena d’ingredients frescos sense al·lèrgens que ens remeten a les receptes tradicionals. El caldo de pastanaga ecològica és una excel·lent opció per complementar qualsevol menú, especialment en el cas dels amants de les dietes vegetals.

La pastanaga, l’ingredient principal d’aquest caldo sense additius, ajuda a cuidar la pell de forma equilibrada i ajuda a mantenir una visió correcta. Més enllà de tenir un gust atractiu, el producte gaudeix de les següents propietats saludables:

  • A Caldo baix en sals: Hiposòdic.
  • B Caldo baix en greixos: Hipocalòric.
  • C Font de Betacarotè: Pro-Vitamina A

Una ració de 330ml aporta l’equivalent al 38% de la quantitat diària recomanada de vitamina A. De fet, el betacarotè d’aquesta verdura es converteix de manera natural en Vitamina A a l’intestí gros. Trossejar, remenar i cuinar els aliments augmenta la biodisponibilitat del betacarotè.

caldo

Aquest caldo, doncs, està cuinat amb els millors ingredients frescos, naturals i ecològics, lliures de lactosa, gluten, ou i d’altres al·lèrgens a excepció de l’api. A més, els consumidors tenim plenes garanties que durant la seva elaboració no s’ha treballat amb aromes ni amb deshidratats o concentrats.

El caldo de pastanaga ecològica és 100% natural i és una molt bona opció per incorporar a la dieta d’aquells que volen cuidar-se, dels que ja segueixen una dieta per mantenir-se o bé per a tothom qui vulgui fer camí cap a una alimentació més saludable. És un caldo baix en sals i, més enllà del benefici saludable que comporta, també el converteix en un producte agradable per beure fred ara que s’apropa l’estiu. És tan lleuger com una infusió i conserva tots els punts forts d’un bon caldo tradicional: nutrients que omplen la panxa.

Article ofert per Aneto

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!