Cinc raons per no perdre’s el Superdissabte del Sis Nacions a La Pròrroga

3 minuts de lectura

Aquest dissabte el Club Fosbury convoca tot aquell que vulgui a La Pròrroga, el bar esportiu de Gràcia, a un autèntic Superdissabte de rugbi. Veurem en comunitat els tres partits de la jornada final del Torneig de les Sis Nacions que si bé ja té guanyador, Anglaterra, sempre amaga al·licients pels últims partits. Seran més de sis hores de rugbi en viu i en directe, en un bar que obre la porta a tot l’altre esport i que ja ha estat definit en alguna ocasió com el “saló oval de l’esport a Barcelona”.

La Pròrroga i La Fosbury es troben per primera vegada i apugen la persiana perquè tots aquells qui vulguin, hi entenguin de rugbi o no, puguin viure intensament els tres partits previstos. Començarem a les 13:30h amb l’Escòcia-Itàlia, a les 15:45h començarà el França-Gal·les i a les 18h el partit més esperat, l’Irlanda-Anglaterra. Des de Dublín a La Pròrroga.

Estàs dubtant de venir? Deixa’ns que et donem cinc raons que et convenceran. Enlloc viuràs el rugbi com dissabte a La Pròrroga. En comunitat. Perquè tots som Club Fosbury.

6nacions_dalt

1. Perquè Anglaterra vol el Gran Slam, però els irlandesos per Saint Patrick’s….

És el gran al·licient de la jornada. Serà l’últim partit, a les 18h, però sense cap mena de dubte serà el més elèctric de tots. Anglaterra arriba a Dublín després de sentenciar el Torneig, havent passat per sobre d’Escòcia, jugant a casa. Però voldrà el segon Gran Slam en dos anys. El Gran Slam se l’endú qui venç en tots els partits i se celebra com si fos un títol de més. Anglaterra no s’hi posarà pas per poc i també té a tir superar el rècord de partits imbatuts dels All Blacks. Però davant tindrà una Irlanda que a casa sempre dóna un rendiment superior que a domicili i que tindrà una doble motivació extra per intentar batre els anglesos. Per una banda, la rivalitat històrica que converteix cada visita dels de la Rosa a l’Illa Maragda en una ocasió especial. Esbombar el Gran Slam als anglesos seria eròtic, pels del trèvol. Però és que a més a més, en segon lloc, estaran celebrant Saint Patrick’s, la gran festa del color verd i la cervesa. Tota una illa èbria i amb ganes de guanyar.

sisdissabte

2. Perquè quatre seleccions aspiren al segon lloc.

Decidida com està la primera plaça, fins a quatre seleccions aspiren al segon lloc, depenent de com s’enllacin els resultats. No només és una posició d’honor, sinó que òbviament també estan penjant la tercera, quarta i cinquena plaça. Escòcia, Irlanda, Gal·les i França voldran acabar la competició amb el millor sabor possible i, a més, la nova normativa d’enguany que introdueix els bonus de puntuació poden provocar que es busqui un joc molt ofensiu en busca de la màxima xifra de marques dins la zona d’anotació rival. És en aquesta clau que el segon partit, entre França i Gal·les, promet una disputa de tu a tu i que Escòcia, tenint la dèbil Itàlia a casa, pot ser la selecció que acabi amb més punts a favor.

3. Perquè La Pròrroga és un bar 100 per cent esportiu.

La Pròrroga és el bar esportiu que estàs buscant, tot i que encara no ho sàpigues. Situar al Carrer de Les Guilleries, al cor de la Vila de Gràcia, les seves parets respiren esport i sempre veuràs a les seves televisions i projectors alguna transmissió. La Pròrroga se suma a aquest acte amb entusiasme i vol acollir l’afició al rugbi de la capital catalana. On s’ha dit que el rugbi sigui cosa de pubs anglesos plens de turistes? A La Pròrroga hi haurà l’afició local i a més, durant totes les hores de Superdissabte, tindrem auto-servei de cerveses, possibilitat de dinar entrepans i tapes i el millor ambient possible.

prorroga

4. Perquè hi haurà jugadors, experts i aficionats amb qui fer tertúlia de rugbi

La idea d’aquest Superdissabte és poder viure amb intensitat i comunitat una festa del rugbi com seran tots tres partits. Per això volem que aficionats i jugadors vinguin a La Pròrroga per tal que els que tinguin dubtes els puguin resoldre i entre tots podem fer tertúlia, aprendre les normes, conèixer les claus de cada partit. Comptarem amb en Francesc Gómez, de rugbycat.cat, com a gran expert per anar desgranant les claus de la jornada i intervindrem per fer més amena la jornada. En un moment d’auge del rugbi a casa nostra, volem convertir La Prórroga per un dia en un temple de l’ovalada.

5. Perquè presentarem el Club Fosbury a Barcelona.

Aquest Superdissabte serà el segon acte del Club Fosbury. Després de presentar-lo per la Superbowl, el febrer a Mataró i abans d’arribar a Molins de Rei el 9 d’abril en motiu de la París-Roubaix, volem que els barcelonins conegueu què s’està coent en la revista de tot l’altre esport. Per això hi serem els de la redacció, us explicarem com està el llançament de la Fosbury trimestral de paper i ens podrem conèixer una mica més tots els que ens agraden esports com el rugbi i compartim les ganes de saber i gaudir en dies com aquest. També tindrem porra i premis. Serà una festa.

Cartell_6nacions_V2.1