Tornen les competicions esportives federades de majors de setze anys

1 minut de lectura
Aquest dijous s’han anunciat les “tímides obertures” pel que fa a les restriccions, i n’hi ha un parell que afecten de manera molt destacada a l’esport. S’acosta el moment esperat per la majoria d’esportistes, tot i que la satisfacció encara no és completa.

La gran novetat anunciada avui és que a partir de la setmana que ve es podran reprendre les competicions esportives federades a partir dels 16 anys, que se sumen a les que ja estaven en marxa (estatals i les que donaven accés a categories estatals). És d’esperar que la mesura serà tan celebrada… com criticada per insuficient per les principals plataformes de l’esport de base, ja que manté la discriminació segons nivell pels menors de setze anys.

L’altra novetat és que s’obren els vestidors dels gimnasos i centres esportius que fins ara només podien ser utilitzats pels usuaris de les piscines. Tot i això el conseller d’Interior ha volgut deixar clar que “tothom que es pugui dutxar a casa, que ho faci”.

Canvis en les Mesures que afecten a l’Esport i el lleure
– Es permet la reobertura dels vestidors a gimnasos i centres esportius i s’autoritza la represa de competicions esportives federades, de majors de setze anys.
– El lleure extraescolar s’amplia a l’ESO, Batxillerat i Formació Professional, així com la sortida i pernoctació fora de la comarca amb la bombolla escolar.
Les reaccions