Mireia García empata amb la italiana Peritore i es queda sense títol mundial

1 minut de lectura

La barcelonina Mireia Garcia va disputar el Mundial ISKA -52kg de kickboxing a Roma contra la vigent campiona, la italiana Gloria Peritore. En un combat de cinc assalts que va acabar en empat -i per tant, Peritore es queda amb el cinturó- cada lluitadora reclama que la victòria hauria d’haver estat seva.

García explica que va ser obligada a combatre amb uns guants més grans que la seva rival, de deu unces els emprats per la catalana i vuit els de la italiana. Tot i això, va dominar gran part del combat, però a ulls dels àrbitres no va ser suficient per aconseguir la victòria a Roma contra la campiona italiana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mireia García López (@mireia.thai)

 

Van esclatar les mostres d’indignació de la kickboxer resident a Palau-Solità i Plegamans i el seu equip després de veure que l’àrbitre aixecava els braços d’ambdues lluitadores decretant un empat. La lluitadora del gimnàs ‘Puro Impacto‘ queda ara amb un rècord professional de dues victòries, una derrota i un empat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mireia García López (@mireia.thai)

Peritori, per la seva banda va deixar palès a Instagram el seu malestar cap al tipus de combat que havia plantejat Garcia:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gloria Peritore (@gloriaperitore)

Queda per veure si hi haurà un combat de revenja després d’aquest desenllaç polèmic que no va deixar contenta cap de les dues lluitadores.

Imatge de portada: @mireia.thai