Llum verda al retorn de totes les competicions esportives i el públic a les graderies

1 minut de lectura
Dilluns 15 de març és un nou dia de canvis en les mesures per la contenció de la Covid.19. Repassem els canvis que afecten, aquest cop positivament, al món de l’esport.

Després d’una setmana en que s’havien autoritzat la represa de les competicions però només per als majors de 16 anys, el Govern de la Generalitat ha decidit ampliar aquest permís de represa a totes les competicions. D’aquesta manera, finalment, com es reclamava amb força des del món de l’esport, tots els menors de setze anys també podran tornar a disputar partits de les competicions que puguin reprendre’s. Des de Salut es recomana, però, que aquestes represes siguin posteriors a la Setmana Santa.

Torna el públic a les instal·lacions

Una altra gran novetat és que podrà tornar a haver-hi assistència de públic a les instal·lacions esportives, lògicament amb limitacions i controls. De moment s’autoritzarà el 50% a en instal·lacions a l’aire lliure i el 30% en espais tancats. Pel que fa a les lligues considerades professionals només hi podrà haver públic sempre i quan la normativa estatal ho permeti.

A principi de temporada el públic ja seia, amb controls, a les grades. Foto: Jordi Vilas
Informacions oficials