Cinc lligues consecutives fan valer el talent de Bicorp

2 minuts de lectura
L’equip de Victoria i Mar s’imposà per 40-10 a Beniparrell, integrat per Ana i Noelia, en la final celebrada al carrer Metge Lloret Papi de Càrcer

La XV edició de la ‘Lliga CaixaBank de Raspall Femení’ en categoria elit també va ser per a Bicorp. De la mateixa manera que els darrers quatre anys, l’equip de Victoria Díez i Mar Giménez es va imposar a la final i s’alçà amb el títol. El carrer Metge Lloret Papi de Càrcer va ser testimoni de la superioritat de les jugadores de Bicorp, que van ser per tercera vegada consecutiva botxí de l’equip de Beniparrell, format per les germanes Ana i Noelia Puertes.

Les campiones, eufòriques amb els trofeus / Federació de Pilota Valenciana

Tot i tenir la oportunitat de fer primer el traure i de guanyar el primer quinze, les de l’Horta Sud no van poder oferir resposta a l’encert de les de Bicorp, acompanyat de dosi de fortuna què en un carrer obert té molt a dir. Així, els tres primers jocs van caure del costat de les roges, gràcies a la fiabilitat de Victoria al rest i en el traure i la contundència de Mar a la punta, enviant ‘a la galeria’ la pilota tant de dreta com d’esquerra.

Les blaves es referen i sumaren el següent joc, però ni la punteria ni l’atzar van ajudar-les en el moment en que podien qüestionar el domini de les seues rivals, i novament Bicorp es va fer amb el control a la partida i va posar terra pel mig per a no donar cap opció a les germanes Puertes.

Ana i Noelia intentaren no perdre la concentració ni els ànims, tot i que fins els quinzes més treballats no resultaven premiats al marcador. Mentrestant, a l’altre bàndol tot anava rodat, els punts claus els resolien amb èxit i el cinqué títol només va ser qüestió de temps. A la fi, un esclaridor 40-10 atorgava, per tercer any seguit, el títol a Bicorp i el subcampionat a Beniparrell.

L’equip de Beniparrell, subcampió / Federació de Pilota Valenciana

Victoria i jo portem des de l’any 2017 jugant juntes, i això ajuda molt per a poder afrontar finals. Hui quan hem pujat al cotxe hem raonat: “No estem gens nervioses”, i ha sigut fonamental per a fer una bona partida”, va explicar Mar després de proclamar-se ‘pentacampiona’. “Hui ha hagut molta diferencia en el marcador però, per exemple, la partida de lliga a Bicorp va ser molt més disputada, acabàrem 40-35. En este carrer la partida depenia molt de l’atzar”, va afegir.

Per la seua banda, Noelia es mostrava resignada amb un nou subcampionat: “Hem eixit a donar-ho tot, sabíem que teníem davant un equip molt potent. Des de primera hora hem intentat fer el nostre joc, però algunes pilotes no ens han eixit com volíem. El resultat tampoc no és just, perquè la partida ha estat prou més renyida, però la seua victòria és merescuda”, va reconéixer. “Hem acabat la lliga regular primeres, hem sigut prou regulars contra tots els equips i arribar a la final ja és un èxit. Seguirem lluitant i pense que algun any ho aconseguirem”, va subratllar.

Font (text i imatges): Federació de Pilota Valenciana.