112 a Edició de la Copa Nadal. Club Natació Barcelona. Foto de Miguel López Mallach

Les millors imatges de la Copa Nadal 2021

1 minut de lectura
La Copa Nadal 2021 ha tornat a ser la cita esportiva més tradicional de Barcelona.

El Club Natació Barcelona ha tirat endavant la 112a edició d’una prova històrica al nostre país, de nou, en context de pandèmia marcat aquest 2021 per l’augment de positius que no ha fet decréixer la festa al port de Barcelona. Els tradicionals 200 metres nedant a les aigües de la capital catalana han tornat a partir i arribar davant l’estàtua de Colom i han combinat a la perfecció la nedada més popular amb la competició, resolta un any més amb victòria per a Guillem Pujol i per a Laura Rodríguez. El nedador del CN Mataró ja acumula vuit triomfs consecutius, el rècord històric de la prova, i se situa a només dos victòries del rècord absolut de la Copa Nadal, que ostenta l’olímpic Dani Serra.

Per a la nedadora local la victòria d’enguany és el quart triomf consecutiu a la Copa Nadal, que domina des de 2018 amb mà de ferro i que a més ha completat amb un temps fantàstic, situant-se tercera a la general absoluta d’aquest 25 de desembre.

Sigui com sigui, la Copa Nadal 2021 ha aplegat moltes persones disposades a convertir la cita nadalenca en una autèntica festa, tal com recull la selecció de quinze imatges del fotògraf Miguel López Mallach per als lectors de la Fosbury: disfresses, natació, protocols covid i la presència més que lloable de Ramon Tresens, que amb 90 anys ha tornat a ser el més veterà en completar la travessia que més s’estima.

Galeria d’imatges del fotògraf Miguel López Mallach