Riba-roja i Picanya s’apunten al màdel

1 minut de lectura
Cada vegada són més els clubs que compten amb el màdel dins de la seua programació esportiva, i el fan servir com a una gran eina d’aproximació a la pilota. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de promocionar el màdel i la pilota valenciana en general, els clubs Amics de la Ribera, Riba-roja de Túria i Picanya, han apostat per organitzar una trobada i dos tornejos de promoció abans de finalitzar l’any, respectivament.

El primer d’aquests, ha sigut la trobada de promoció, celebrada el passat 24 de novembre a les pistes de pàdel de la piscina municipal de Carcaixent. Aquesta jornada de promoció, oberta a tot aquell que volia conèixer la modalitat, ha tingut un gran èxit de participació. De 9 a 14h es realitzaren diverses partides de les diferents categories i, per primera vegada, s’introduïa un torneig individual que va tindre molt bona resposta per part dels jugadors.

Dues estrenes

Les properes cites seran el 15 desembre a la localitat de Riba-roja (Camp de Túria), que s’estrenarà acollint el seu primer torneig de promoció de màdel per celebrar el tancament d’any del club local, i el 28 de desembre, que es celebrarà el tradicional torneig de Nadal a la localitat de Picanya, un dels clubs referents en la promoció del màdel.

  • El torneig de Riba-roja de Túria serà de 9h a 14h al Poliesportiu Municipal i comptarà amb 4 categories: 1a, 2a, iniciació i infantil. La inscripció estarà oberta fins el 12 de desembre i és de 10 euros amb el dinar inclòs.

 

  • Respecte a Picanya, aquesta serà la cinquena edició del torneig de Nadal, un dels referents en la modalitat. Les inscripcions estaran obertes fins el 26 de desembre i tenen un preu de 10 euros. Hi haurà 3 modalitats: 1a, 2a i iniciació, i un torneig de frontó per a xiquets i xiquetes fins a 12 anys.
Encara tens dues grans oportunitats per a conèixer de prop el màdel abans de finalitzar l’any.