La Ribera Alta acollirà la segona cita del Circuit Intercomarcal de Màdel

1 minut de lectura
El poble de Castelló, bressol del Màdel, acollirà durant els pròxims 22,23 i 24 de juliol la segona parada del Circuit Intercomarcal de Màdel.

Castelló (la Ribera Alta) pren el relleu de Carlet, que fou la seu del primer torneig i que deixà el llistó ben alt en quant als número de participants, el nivell de joc i l’organització del torneig.

En la vuitena edició del torneig, competiran un total de 4 categories, per a tots els nivells i edats. Categoria infantil de 9 a 14 anys, iniciació, per a gent que vullga iniciar-se en el màdel, segona, amb jugadors amb certa pràctica i primera categoria amb jugadors ja experimentats, i on ja han confirmat les parelles més fortes del Circuit. A més a més, paral·lelament també hi haurà un taller d’iniciació a la pilota.

El torneig de Castelló és la cita amb més història dins del màdel, i a la col·laboració de l’ajuntament de Castelló, aquesta edició també es sumarà la col·laboració d’Airconect.

Els Garbonets foren els campions de la passada edició al torneig de la Ribera Alta. Foto. Ulisses Ortiz
Els Garbonets foren els campions de la passada edició al torneig de la Ribera Alta. Foto. Ulisses Ortiz

Les partides es jugaran, com la passada edició, a les pistes de pàdel del poliesportiu municipal i del Club de Tenis Castellonense de 19h a 00h. El dimecres serà el torn d’iniciació, el dijous segona categoria i el divendres primera categoria. Mentre que la categoria infantil es disputarà al llarg dels tres dies.

Hi haurà premis i detalls per als finalistes de totes les categories, que s’entregaran el 24 en acabar la final del primera categoria.

Ara sols falta el més important, que la gent s’anime i s’apunte al torneig, ja que les inscripcions es tancaran el pròxim 20 de juliol. La inscripció es pot realitzar mitjançant el telèfon 665361143.

Degut a la situació actual, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures adoptades per les institucions municipals d’higiene, seguretat sanitària i distància requerides per a la prevenció de la Covid-19.

Per a més informació: www.madelpilota.com