El Circuit Intercomarcal de Màdel 2020 s’inicia a Carlet amb gran expectació

1 minut de lectura
Dijous, divendres i dissabte, Carlet va donar el tret d’eixida al Circuit Intercomarcal de Màdel 2020 deixant el llistó ben alt de cara als pròxims tornejos, i deixant clar, que és una modalitat que cada dia guanya en adeptes i nivell.

Dijous arrencava el Circuit Intercomarcal de Màdel 2020 en la competició infantil, on un total de 8 equip formats per xiquetes i xiquets demostraren i feren gaudir al públic del bon nivell de joc que tenen. Després de nombroses partides, i unes grans semifinals, foren l’equip de Planto i Pau, del Genovés i Alberic, els que es feren amb el campionat davant dels Ferrerets d’Alzira.

Divendres continuava el campionat i fou el torn per als de 2a categoria, i des de les primeres partides es va poder observar que el nivell augmenta campionat darrere campionat. Eren 12 les parelles que volien fer-se amb el títol, i després d’unes intenses i emocionats semifinals la final no anava a ser menys. Després de tenir la partida quasi perduda la formació d’Alberto i Juan Carlos de València va guanyar la final per un ajustat 6 a 5 a Josep i Fede de Miramar, que debutaven al Circuit realitzant un gran primer torneig.

I dissabte, era el torn per als de 1a categoria, on també eren 12 les parelles citades a la localitat de la Ribera, tres grups de 4 equips amb unes formacions molt fortes que augmenten el ritme i nivell de joc en cada partida i que demostraren el bon moment que travessa el Màdel.

Fundació Caixa Carlet i Elmusa abans de la gran final de 1ª. Foto: Madelpilota

Després de jugar-se partides de molt de nivell i igualades, els equips d’Elmusa i Fundació Caixa Carlet repetiren la final del any anterior i durant una partida intensa i emocionant la dupla formada pels germans Ricard i Guillem de Castelló de la Ribera, guanyaren per un més que ajustat 6 a 5 a Jonatan i Vicent de Carlet deixant uns punts espectaculars que feren les delícies del públic assistent. A més a més, la final es va poder seguir amb els resultats actualitzats a l’instant per l’app Tic Tec.

Ara, Carlet passa el relleu del Circuit a Castelló (la Ribera Alta), que serà la segona parada i ja estan obertes les inscripcions. Durant el 23, 24 i 25 de juliol, el CPV Castelloner intentarà almenys igualar tant el nivell de joc del torneig, com la bona organització realitzada pels integrants del CPV Carlet.

Públic assistent al Torneig. Foto: Madelpilota
Per a més informació: www.madelpilota.com