Les notes del cap de setmana esportiu

1 minut de lectura

Com cada dilluns posem nota al cap de setmana esportiu. Matrícula d’honor per a Marcus Cooper Walz i mencions destacades per a Alejandra Aznar, Hugo González, Aron Canet i Ragna Debats.

notes42

Matrícula d’honor: Marcus Cooper Walz

L’esportista de Santanyí ha demostrat que l’èxit inesperat als Jocs de Rio de Janeiro tenia fonaments sòlids. El palista mallorquí ha sumat triomfs col·lectius després de brillar en solitari al Brasil. Aquest cap de setmana ha estat un dels grans protagonistes del mundial de Racice (República Txeca) aconseguint una medalla d’or al K2-500 (amb el gallec Germade) i la plata al K4-500, liderant un equip que vol pujar al podi d’aquí a tres anys a Tòquio.

També han estat protagonistes…

Alejandra Aznar

Fa temps que sentim parlar meravelles de la jove promesa del CN Sant Andreu i el campionat d’Europa juvenil de waterpolo l’ha convertit en una referència a seguir en els propers anys. Líder indiscutible de la selecció espanyola, ha estat escollida millor jugadora d’un torneig en què s’ha penjat la medalla d’or (amb 8 catalanes més a l’equip) després de vèncer Holanda a la final per 11 a 10. Aznar també ha estat la màxima golejadora del campionat.

DIQmiZBXkAAo7aK

Hugo González

El nedador mallorquí ha completat uns campionats mundials de natació júniors meravellosos i s’ha convertit en una de les estrelles de la potent cita nord-americana amb dues medalles d’or i una altra de plata. González s’ha proclamat campió del món als 100 esquena i als 400 estils, assolint en les dues proves els rècords del campionat. La medalla de plata l’ha aconseguit als 50 esquena. Serà un dels noms a seguir de la natació del nostre país camí de Tòquio 2020.

DIRkpsXVAAAtNZp

Aron Canet

El pilot de Corbera viu una temporada 2017 a l’ombra de l’esplendor de Joan Mir, que ha demostrat ser el pilot més sòlid de la temporada a moto 3. Malgrat tot, sempre aprofita les escletxes per brillar i ho ha tornat a demostrar aquest cap de setmana a Silverstone. A la Gran Bretanya Canet ha aconseguit un magnífic triomf amb remuntada inclosa. Ja n’acumula tres al mundial i assegura que segueix el camí d’aprenentatge que s’havia marcat abans d’iniciar l’any. És segon a la general.

21032396_1996176570614732_3850075560047026068_n

Ragna Debats

La corredora de les Terres de l’Ebre ha tornat a demostrar el seu immens talent a la muntanya imposant-se aquest cap de setmana a l’exigent Matterhorn Ultraks, la cursa ubicada al voltant del mític Mont Cerví. Debats ja es va imposar en una altra cursa de duresa similar a Grècia i lidera les Skyrunner World Series quan només falten tres proves per acabar la temporada. Campiona del món de raquetes de neu, Debats sempre sembla estar en plena forma.

DIJ8uhtWAAI8nJO