Les notes del cap de setmana esportiu

1 minut de lectura

Fins i tot en ple dilluns de Pasqua a La Fosbury posem nota al cap de setmana esportiu. Matrícula d’honor per al Rubí Cent Patins i mencions destacades per a Anna Cruz, Albert Torres, Clàudia Galicia i Melani Homar.

notes29

Matrícula d’honor: HCR Rubí Cent Patins

El club vallesà és la gran referència de l’hoquei línia a casa nostra i ha tornat a demostrar que continua essent el millor club de l’estat espanyol en vèncer, simultàniament, la copa del rei i la copa de la reina. Repetir un doblet com aquest i situar l’equip masculí i el femení al capdamunt de la competició més exigent, on el ritme dels partits és altíssim, és increïble. Cinquè títol masculí i tercer femení per a un dels millors equips esportius del nostre país.

També han estat protagonistes…

Anna Cruz

La jugadora badalonina ha guanyat l’eurolliga amb el Dynamo Kursk rus sota les ordres del també català Lucas Mondelo. Després d’un 2016 ple de subcampionats, Cruz alça un trofeu més que anhelat després d’una final a quatre rodona essent decisiva a la final contra el Fenerbache (5 punts i 5 assistències). Talent pur i capacitat d’aportar als dos costats de la pista l’han convertit en una de les millors jugadores d’Europa.

Albert Torres

El menorquí ha tornat a demostrar la seva fiabilitat al velòdrom al campionat del món de Hong Kong. Concentrat plenament en la nova modalitat d’òmnium, i assenyalat com un dels grans favorits després de triomfar a l’europeu, Torres ha manejat perfectament la pressió i s’ha penjat la medalla de bronze en el millor escenari possible davant de rivals d’entitat. El camí cap a Tòquio 2020 comença a ser més que il·lusionant.

Clàudia Galicia

La polivalència de l’enorme esportista de Torelló ha tornat a brillar amb força. Guanyadora de la Titan Desert per partida doble, va saltar a l’esquí de muntanya amb uns resultats impressionants. Si fa poques setmanes brillava als mundials d’aquest esport, aquest cap de setmana s’ha proclamat campiona de la Volcat, una de les proves de BTT més dures de casa nostra. És espectacular.

Melani Homar

La jove talent mallorquina de la petanca mereix un reconeixement especial després de penjar-se el bronze al mundial de dupletes de Gant. És la cara del futur de la petanca de casa nostra malgrat no tenir clar si el futur passa per les illes o per terres franceses. Ha competit al costat de Charo Inés i ja formen un tàndem curiós però de plenes garanties per a les competicions internacionals.