Quim Salarich entra a última hora a la llista dels Jocs Olímpics PyeongChang 2018

1 minut de lectura
S’ha fet esperar, però finalment s’ha fet públic que Quim Salarich també serà als Jocs Olímpics de PyeongChang 2018.

L’esportista de Malla és l’últim integrant que s’afegeix de l’equip RFEDI que competirà a Corea del Sud, després que Espanya hagi obtingut una plaça addicional en esquí alpí. D’aquesta manera, Salarich s’afegeix a la llista de deu esportistes de casa nostra que ja vam publicar la passada setmana passada. Una notícia d’última hora que arriba a només tres dies al país asiàtic. Tot i que inicialment s’havia quedat fora de la delegació espanyola, fa poques hores s’ha oficialitzat que Espanya ha rebut una plaça addicional en esquí alpí.

salarich_podi

Després de diverses gestions i a l’espera d’una assignació favorable d’última hora, es confirma que Salarich debutarà en uns Jocs Olímpics a Corea del Sud d’aquí a pocs dies, en companyia de l’altre representant espanyol en esquí alpí, el basc Juan del Campo. Tot i no haver obtingut plaça en primera instància, el català complia els criteris de la Federació Internacional d’Esquí (FIS) i els fixats pel COE, CSD i RFEDI.

L’esquiador de 24 anys de La Molina Club d’Esports (LMCE), especialista en eslàlom, ha registrat aquesta temporada els seus millors resultats precisament al mateix escenari on es disputaran els Jocs Olímpics (una victòria i una tercera posició), a més de la recent victòria aconseguida al SL FIS de Les Gets (França). A la cita olímpica de PyeongChang el veurem competir en eslàlom el dijous 22, a l’estació de Yongpyong Resort.
JA DESTACÀVEM LES POSSIBILITATS OLÍMPIQUES DE SALARICH A LA REVISTA FOSBURY #28 EN PAPER

Salarich_paper