Anna Casarramona i Pau Bargalló, millors jugadors de l’OK Lliga

2 minuts de lectura
Els seleccionadors estatals i el director tècnic de la Federació Espanyola de Patinatge han decidit els MVP de l’OK Lliga.

Dos dels noms més coneguts de l’hoquei patins català han sigut els escollits com a triomfadors individuals de la temporada per acompanyar amb un MVP el títol de lliga assolit de forma col·lectiva: Anna Casarramona i Pau Bargalló són oficialment els millors jugadors de la competició.

El Club Patí Manlleu s’ha proclamat campió de l’OK Lliga en liderar la competició en el moment de la suspensió pels efectes del covid-19 i quan mantenia un frec a frec més que interessant amb l’HC Palau. Les manlleuenques disposaven d’una plantilla magnífica i ho han demostrat jornada rere jornada en un curs en què han ofert una sòlida defensa i han traçat el millor atac de la competició. Una de les peces clau de les quatribarrades ha sigut Anna Casarramona, que ha estat escollida com a MVP de la competició després d’anotar 12 dianes i repartir 7 assistències.

El cert és que Casarramona és un dels puntals de l’hoquei patins català i el seu guardó és més que merescut, però cal tenir en compte la dificultat d’optar per una jugadora del Manlleu en un premi individual com aquest. Maria Díez havia comprat una pila de números després de mostrar-se imparable davant les porteres rivals i anotar 32 gols, essent de llarg la màxima golejadora de la competició. Però no només la companya amb qui Casarramona ja va compartir una etapa d’èxits al Gijón ha brillat aquest curs 2019/2020. Ona Castellví ha meravellat amb 18 dianes i 10 assistències i Nara López ha confirmat el seu talent amb 14 gols més. És el segon MVP per a Casarramona, que ja el va guanyar en terres asturianes fa quatre anys.

Anna Casarramona és una de les esportistes que ha donat la cara per La Fosbury durant el confinament. Ho podeu comprovar en aquest vídeo.

Pau Bargalló, el millor jugador del darrer lustre

Pau Bargalló, líder del FC Barcelona
Pau Bargalló, líder del FC Barcelona

L’MVP de l’OK Lliga és el tercer que rep el petit de la nissaga Bargalló. Ja advertien el seu cosí Francesc i els seus germans Oriol i Jordi que el Pau apuntava maneres quan encara era molt jove i la seva trajectòria ascendent des del seu salt a l’elit va més enllà fins i tot del què podríem haver imaginat d’una família plena de talent sorgida de Sant Sadurní d’Anoia. Tres grans premis en els darrers quatre anys certifiquen que Pau Bargalló és ara per ara el millor jugador d’hoquei patins del país.

Aquesta temporada incompleta l’exhibició de Bargalló a les files del FC Barcelona ha sigut memorable i el seu repertori s’ha traduït en 32 gols i 26 assistències, convertint-se en el tercer màxim golejador de la lliga i en el màxim assistent i liderant el Barça a un curs quasi perfecte en què el seu títol de lliga genera poc debat. Amb el seu tercer MVP en Pau ja supera els dos guardons del seu germà Jordi (2013 i 2016) i ja és el jugador amb més trofeus d’aquestes característiques de la darrera dècada. Amb només 26 anys, està cridat a dominar l’hoquei durant molt de temps.