El Fraikin Granollers té una cita amb la història a Nantes

1 minut de lectura

Avui és el dia. El BM Granollers fa més de 24 hores que és a Nantes on tot està preparat per la gran cita europea de l’EHF Cup. Els de Carlos Viver buscaran la gesta contra el conjunt amfitrió.

Final-4 EHF Cup | Nantes / 14-15 de maig

HBC Nantes (França) – FRAIKIN BM GRANOLLERS , dissabte 14:45 hores

El Granollers haurà de superar al Nantes francès –on hi juguen els catalans Valero Rivera i David Balaguer, i l’ex-internacional espanyol Alberto Entrerríos– per ser a la gran final de l’EHF Cup que es disputa precisament a la ciutat francesa. Però d’aquest grup humà entrenat per Carlos Viver ja se’n pot esperar de tot. Una cosa és clara, i és que aquest equip ha demostrat competitivitat màxima i gran efectivitat en els finals ajustats.

A l’equip francès els tres màxims golejadors són Valero Rivera (43), Alberto Enterríos (31) i David Balaguer (29), seguits del francès Nicolas Claire (25) i el xilè, amb passat al Fraikin, Rodrigo Salinas (22). Important també la presència d’un altre ex-Fraikin cpm és el porter argentí Matías Schulz. L’equip francès a la fase de grups va ser el segon equip menys golejat amb 151 gols, només per darrere del Chambery (141).

Preguntat pel resultat del sorteig, Valero Rivera principal estrella i màxim golejador del Nantes i de la competició, comentava que segurament preferia el Granollers ja era l’equip que coneixia més, però que el principal avantatge era un altre: “Tots els equips són molt complicats per jugar en una final com aquesta. Al final el que volem és guanyar, i penso que el principal avantatge que tenim és jugar a casa, a Nantes”.

Com bé recorden des del club granollerí, el 1976 van guanyar la Recopa, el 1996 l’EHF… i aquest 2016 la història els espera a Nantes.

Goppingen (Alemanya) – Chambery (França), dissabte 17:30h

Interessant enfrontament també a l’altre semifinal entre el Goppingen i el Chambery francès.

El Goppingen té un gran bloc de jugadors alemanys encapçalats per Schiller (53), Kraus (37), Pfahl (35) o Kaufman (27), i amb recolzament del suec Berg (36), el noruec Kristensen, el serbi Sesum o el porter eslové Prost. Va ser l’equip més golejador de la fase de grups amb un a mitjana de 33 gols per partit.

El Chambery pel contrari va ser el menys golejat (mitjana de 23 gols encaixats). El seu màxim golejador és el nou fitxatge de Barça N’guessan (45 gols), seguit de Richardson (41), el croat Bicanic (37) i el bosni Panic (34). Els porters són els francesos Genty i Diot.

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!