Gàlia Dvorak, protagonista de portada a la Fosbury digital de juny

1 minut de lectura
La Fosbury publiquem una nova revista per a posar en valor tot l’altre esport.

Aquest dilluns hem publicat la segona revista Fosbury digital de petit format que ja és a l’abast de les sòcies protectores de la Fosbury. El número de juny compta amb la jugadora de tennis de taula Gàlia Dvorak com a protagonista pocs dies després d’anunciar el seu fitxatge pel TT Tramuntana i amb una entrevista en profunditat que pivota al voltant del compromís que té amb el seu esport i amb el feminisme. Una palista que persegueix els seus quarts Jocs Olímpics i que fa moltes aportacions d’interès per als amants de tot l’altre esport.

Un altre dels temes destacats del mes és un reportatge històric sobre el Picadero, el club barceloní icona del fet poliesportiu que va brillar amb força als anys 60 del segle passat. En clau d’actualitat, ens fixem en les conseqüències econòmiques del coronavirus en l’esport català i les mesures preses per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i també oferim un nou informe de l’Observatori Crític dels Mitjans analitzant totes les portades de Mundo Deportivo durant el 2019 amb xifres que val la pena conèixer al detall.

La Fosbury digital també compta amb un espai per a la promesa Vicky Jiménez, una crítica cultural sobre The Last Dance i una altra sobre un documental recent al voltant d’Alain Robert, l’home que no para d’escalar gratacels.

Les sòcies protectores de la Fosbury ja han rebut en primícia al seu correu electrònic la revista digital. Volem posar en valor la seva confiança i el seu suport econòmic, que són imprescindibles per continuar fent bategar el nostre projecte. La resta de sòcies de la Fosbury rebran la revista mensual d’aquí a uns dies per correu electrònic i a meitat de mes la penjarem en obert perquè tothom la pugui llegir.

Esperem que la revista agradi a sòcies i lectores i que proporcioni espais de lectura relaxada d’ara en endavant. Us convidem un cop més a fer-vos sòcies de la Fosbury i ajudar-nos a mantenir viu aquest projecte cooperatiu de periodisme, esport i compromís.

Si voleu llegir la Fosbury digital del mes de maig, podeu fer-ho clicant aquest enllaç.