El TT Tramuntana dona la campanada

1 minut de lectura
Aquesta setmana el tennis de taula català ha viscut un fitxatge sorprenent.

El TT Tramuntana de Figueres compta amb un dels equips femenins de tennis de taula més il·lusionants del nostre país. Més enllà de la potencial innegable dels conjunts que disputen la superdivisió, en la segona màxima categoria estatal despunta el projecte de l’Alt Empordà que mira amb optimisme el futur i les possibilitats d’ascendir de categoria la temporada 2020/2021. L’equip ja comptava amb talents tan potents com el de Clàudia Caymel (vigent campiona d’Espanya) i el de Jana Riera (campiona estatal en categoria júnior) i ara fa un salt endavant que qualifica com a “històric” amb el fitxatge de Gàlia Dvorak.

La palista de Mataró ocupa actualment el 78è lloc del rànquing mundial i aquest estiu tenia encarrilada la classificació per disputar els seus quarts Jocs Olímpics. Dvorak ha decidit incorporar-se a les files del TT Tramuntana i convertir automàticament aquest equip en un gran favorit a l’ascens. Des del club empordanès han explicat la seva aposta per fer aquest fitxatge estrel·lar: “La situació actual és incerta i precisament per aquest motiu volem seguir amb la filosofia que caracteritza el nostre club i ser valents, apostant decididament per l’esport femení a Figueres. Esperem que la piscina sigui plena (ens tirem des del trampolí) i seguir comptant amb el suport dels que ens han acompanyat aquests anys“.

Clàudia Caymel, vigent campiona d’Espanya de tennis de taula

Gàlia Dvorak, il·lusionada amb la nova etapa

Des de La Fosbury també hem volgut conèixer el parer de la gran protagonista de la notícia. Gàlia Dvorak ho resumeix d’aquesta manera:

El Tramuntana té un projecte molt maco i m’agrada la idea d’ajudar-los a pujar a la màxima categoria. Em van oferir la flexibilitat de jugar només una part dels partits, així que ho puc combinar sense problemes amb un calendari internacional cada cop més exigent. Jugaré alguns partits a una lliga estrangera i alhora disposaré de temps per preparar bé les competicions i seguir entrenant al CN Mataró i al CAR.

Més enllà de Dvorak, Riera i Caymel, l’equip de Figueres comptarà amb Miqueleta Balanzó, Linda Elisabeth Tomson i Mercè Puig per afrontar la temporada vinent.

Gàlia Dvorak serà la protagonista de l’entrevista en profunditat i de la portada de la revista digital de la Fosbury del mes de juny. Les sòcies protectores de la Fosbury la podran llegir en primícia el proper 1 de juny en uns continguts que més endavant obrirem a la resta de sòcies i al conjunt de lectores de la web.