El colomenc Adolfo Fernández, millor jove del món de futbol sala per segon any consecutiu

1 minut de lectura

Adolfo Fernández, jugador del Catgas Santa Coloma de 23 anys, ha estat escollit per segon any consecutiu millor jugador jove del món de futbol sala als Futsal Awards, després de ser el més votat per 174 experts de tot el planeta. D’aquesta manera, Adolfo es consolida encara més ja no tan sols com una promesa si no com una gran realitat del futbol sala a nivell internacional.

Sense anar més lluny, aquesta temporada l’ala-pívot colomenc ha estat el segon màxim golejador de la Lliga espanyola amb 32 gols. Tot i jugar al Santa Coloma, Adolfo és propietat del Barça des de l’estiu passat encara que aquest curs ha seguit jugant al seu club d’origen com a cedit per seguir amb el seu procés de formació abans de fer el salt al Palau Blaugrana.

Adolfo Fernández

Veí del popular barri de les Oliveres de Santa Coloma de Gramenet, Adolfo ha desenvolupat fins ara tota la seva carrera a la seva ciutat. Després d’iniciar-se en aquest esport al col·legi Lluís Millet, de ben petit va passar a formar part del llavors encara Marfil Santa Coloma i històric Industrias García. Adolfo va debutar amb només 16 anys a la Divisió d’Honor i des de llavors ha anat progressant fins arribar a ser convocat per la selecció espanyola absoluta.

El Barça decidirà aquest estiu si ha arribat el moment que Adolfo abandoni Santa Coloma per passar a ser jugador de la plantilla blaugrana. Com a darrera carta de presentació, el jugador va marcar fa ben poc l’únic gol del Santa Coloma en la contundent derrota al Palau Blaugrana per 6-1 en el partit de tornada dels quarts de final dels play-offs pel títol.