Viu la Super Bowl 2018 amb el Club Fosbury!

1 minut de lectura
Per segon any consecutiu, els amants de tot l’altre esport us proposem viure la Super Bowl conjuntament al Bar Capgrossos de Mataró

La matinada del diumenge 4 al dilluns 5 de febrer, a les 00:30, es disputarà la Super Bowl LII a Minneapolis, que enfrontarà els New Englands Patriots i els Philadephia Eagles, i al Club Fosbury no ens ho volem perdre! I per aquest motiu, i per segon any consecutiu, organitzarem una jornada festiva al Bar Capgrossos de Mataró (Carrer Francisco Herrera, 59).

Menjar americà, sorpreses, concursos, la porra… no t’ho perdis!

Amb l’objectiu de veure la retransmissió de la Super Bowl en directe -amb la retransmissió de la televisió americana i els seus anuncis-, a partir de les 21:30 viurem una vetllada ben americana, amb menjar i beure típic de la seva geografia, rememorarem grans moments de la retransmissió esportiva anual més vista arreu del planeta, half time shows d’anys anteriors –recordem que aquest any el protagonista estrella serà Justin Timberlake–… i tot això sense oblidar-nos de tots aquells que es vulguin estrenar veient un partit de futbol americà, amb una petita classe pràctica sobre aquest esport.

Per si no fos suficient, també hi hauran jocs i sorpreses! I, per descomptat, no ens oblidem del futbol americà del nostre país, amb promoció del mateix, per si després del partit us animeu a començar a practicar un esport on tots els jugadors són claus per aconseguir l’èxit.

No ho dubteu i veniu a passar una vetllada diferent, oberta a tothom -sigueu o no del Club!- al Bar Capgrossos mataroní. No hi falteu!

El cartell de la vetllada

Prèvia Super Bowl (1)