La Fosbury 28, a l’abast de tothom

1 minut de lectura
La Revista Fosbury d’hivern es pot consultar de forma gratuïta per internet.

Aquesta setmana de Sant Jordi els subscriptors i membres del Club Fosbury han començat a rebre a casa la Revista #29 corresponent a la primavera. Una revista a l’abast de tothom a la xarxa de llibreries Abacus amb entrevistes a Laia Sanz i Andrea Fuentes que vol ser una reflexió sobre el valor de la victòria a l’esport.

En una setmana marcada per la diada de Sant Jordi i molt contents pels comentaris que ens vau fer arribar els lectors a les paradetes al carrer de Mataró, Girona, Molins de Rei i Barcelona, La Fosbury hem decidit socialitzar a la xarxa l’anterior número publicat corresponent als mesos d’hivern. Un número en què els Jocs Olímpics de Pyeongchang s’enduien una part important del protagonisme a les pàgines centrals poques setmanes abans de celebrar-se.

Compartir la Revista número 28 és un fet excepcional per donar a conèixer el producte trimestral en paper als lectors habituals de la web. A tots plegats us volem agrair la confiança i animar-vos un cop més a donar suport al projecte periodístic de tot l’altre esport: feu-nos possible!

Promoció activa

Els lectors que us feu membres del Club Fosbury us endureu un exemplar del llibre “La història de John Carlos” de regal, gentilesa de Sembra Llibres. No deixeu escapar aquesta promoció que hem activat aquest mes d’abril! 40 euros per quatre números l’any de la Revista Fosbury amb una magnífica autobiografia d’un atleta que va molt més enllà del puny alçat a Mèxic 1968 i l’opció a gaudir de promocions, entrades i sorteigs durant tot l’any.

Promo_Sembra_1