Aquest estiu viatja amb la Fosbury #26

1 minut de lectura

19466569_839909942826848_6030515685354349206_o

Arriba l’estiu i el segon número de la Revista Fosbury en paper ja és aquí. 132 pàgines dedicades als migrants de tot l’altre esport per conèixer a fons els protagonistes de casa nostra que han fet les maletes i aquells que des d’altres indrets del planeta han optat per fer la volta al món.

L’esport que viatja ocupa les pàgines centrals de l’escombrada. Entrevistem a Anni Espar, una de les grans estrelles del waterpolo del nostre país després de la seva darrera experiència australiana i ens fixem en el recorregut vital de Guillem Garcia, el jugador de futbol americà que ha iniciat una gran aventura a la terra dels mil llacs. Dibuixem un mapa de l’esport de casa nostra al món en 80 noms repartits en 80 països diferents i posem l’accent esportiu en el gran repte de Phileas Fogg.

doble_mockup_1

Aquest número #26 també tenim un record especial dels Jocs Olímpics de Barcelona ara que fa 25 anys de la seva celebració, fixant-nos alhora en les conseqüències de l’esdeveniment sobre la capital catalana. Al tercer temps fem una pausa per conversar amb calma amb Noemí Jordana, ànima de l’Uni Girona de bàsquet que acaba de retirar-se.

Si et subscrius ara la rebràs a casa en pocs dies

Des de La Fosbury animem a tothom a subscriure’s a la revista en paper i rebre a casa un número pensat per a ser degustat amb calma durant l’estiu. La subscripció anual és de 25€/any per a quatre revistes. També obrim les portes del Club Fosbury (40€/any) per a tots aquells que més enllà de la lectura vulgueu participar de la comunitat de tot l’altre esport i optar a sortejos de productes i promocions diverses.

doble_mockup_2

La Fosbury #26 ja és aquí i des de la redacció us convidem a llegir-la i a fer-nos arribar comentaris i suggeriments per les vies habituals de contacte per continuar cosntruint un projecte en què el vostre suport és imprescindible.