El KCB campió de l’Europa Shield de Korfbal

Ho han aconseguit, i a la tercera va la vençuda. Ahir, el Korfbal Club Barcelona es va proclamar campió de l’Europa Shield 2016, la segona màxima competició europea de clubs de korfbal. L’equip barceloní ha aconseguit guanyar tots els partits disputats en un gran torneig que ha culminat vencent l’equip anglès BEC Korfball Club a la final per un ajustat 14 a 13.

Font: Facebook

Font: Facebook

Les victòries a la fase de grups contra els equips txec, alemany local i portuguès els va permetre quedar en primera posició i els va fer enfrontar-se a semifinals contra el 1908 SZAC KSE Budapest, a qui van vèncer per 21 a 13 i així certificar el pas a la gran final.

La lluita per la primera posició contra els anglesos del BEC KOrfball Club va ser molt igualada, sobretot durant la primera meitat del joc. Aleshores, els de Barcelona van aconseguir obrir forat fins a aconseguir una màxima diferència de 5 punts al minut 26. Tot i això, una empenta final dels britànics va fer suar a un conjunt català que aconseguia la millor classificació de la seva història, justament un 2016 en el que fan 10 anys. Pel seu entrenador, Dani Vidaña, i tal com recull la pàgina web de la Federació Catalana de Korfbal, “aquest any hi havia més nivell que en l’edició anterior. Tot i estar en el grup fort hem competit molt bé i jugat com mai”.

resultat final

Es tracta del primer títol internacional pel KCB, que l’any passat va aconseguir una discreta setena posició en aquesta competició.

Podeu veure la final sencera al següent vídeo:

Nova revista en paper a la venda. Fes-te sòcia!