El CK Vallparadís es queda amb la mel als llavis

1 minut de lectura

El conjunt egarenc va perdre la final de la Korfball Champions League Satellite Final que jugava com a local per un sol punt

El CK Vallparadís organitzava la fase final de la KCL Satellite, una final a tres després de la renúncia del KC Barcelona, que va declinar assistir-hi quan va saber que la Federació Internacional de Korfball li oferia participar sense optar al títol en ser el substitut del 1908 SZAC Budapest hongarès.

El Poliesportiu Municipal de Sant Llorenç de Terrassa va acollir divendres i dissabte la final de la tercera competició europea que va coronar el Benfica lisboeta com a campió després d’un igualat partit pel títol contra l’equip local, el CK Vallparadís. Divendres el Benfica va guanyar el Tornadoes KC anglès per 20-31 i dissabte el Vallparadís es va desfer de l’equip anglès per 23-12. Més tard Vallparadís i Benfica es van disputar el títol europeu en un partit que es va decidir per un sol gol de diferència. L’enfrontament va ser molt igualat, els equips arribaven empatats a set gols al final del segon quart i el Vallparadís premia l’accelerador al tercer període i principis del quart per agafar un +4 de renda (14-10). El Benfica, però, va saber remuntar per acabar vencent per un ajustat 17 a 18.

El campió va ser el Benfica lisboeta / IKF

Doble pena catalana després de no poder comptar amb el KC Barcelona i la derrota egarenca, però un cop més el corfbol català fa palès el seu bon moment i de segur que continuaran arribant les alegries d’aquest esport mixte a casa nostra.

Imatge de portada: IKF