El Club Fosbury viurà la jornada decisiva del 6 Nacions a Barcelona

1 minut de lectura

Un mes després de l’estrena del Club Fosbury ens plau informar-vos del proper acte que tenim moltes ganes de viure amb comunitat. Tornem a la càrrega amb una jornada que de ben segur serà intensa a Barcelona. Concretament, en un bar ben fosburià, La Pròrroga Bar, que ens obrirà les portes de bat a bat per endinsar-nos en una de les jornades de rugby més esperades de l’any. Esport i bona cervesa són la combinació habitual d’aquest magnífic local de Gràcia. Imagineu-vos-el, doncs, ple d’amants del rugby.

Club Fosbury Barcelona

El 18 de març es disputen els tres darrers partits del Torneig 6 Nacions d’aquest 2017 i La Fosbury estem decidits a vibrar amb els tres partits que es disputaran: l’Escòcia – Itàlia, el França – Gal·les i l’Irlanda – Anglaterra. Aquest cap de setmana sabrem què s’hi jugarà en cadascun dels encontres, però tot apunta a una jornada determinant amb un duel directe a les 18h que pot ser especialment emotiu. Revalidarà Anglaterra el títol? Serà capaç Irlanda d’endur-se el Gran Slam? Com ens sorpendrà Escòcia?

El primer acte Fosbury a Barcelona ciutat

Serà el primer acte del Club Fosbury a Barcelona i tenim moltes ganes de viure’l amb tots vosaltres. Més enllà del 6 Nacions, estrenarem in situ un dels projectes d’enguany i us explicarem en primícia les novetats del projecte Fosbury per als propers mesos. I si no hi enteneu ni un borrall de rugby, és la vostra oportunitat d’or per a fer un curs d’aprenentatge accelerat. Us animem a treure el cap quan us vagi bé. Sabent perfectament que el plat fort arriba a les 18h, què millor que anar fent bullir l’olla des del migdia?

I per cert: la següent cita ja té lloc, data i esdeveniment! Serà el diumenge 9 d’abril, a La Traska Truska de Molins de Rei. Ens reunirem per viure l’Infern del Nord, la París-Roubaix de Ciclisme.