Follow x Follow: Seguint els millors riders del descens de casa nostra

Aquesta setmana ens ha sorprès a la xarxa el primer i espectacular vídeo d’una sèrie que sota el nom de Follow X Follow ha engegat el realitzador audiovisual i biker de descens Luca Leonardi. Una primera entrega en la qual segueix al rider Bernat Guàrdia, un veritable crac ara ja retirat de l’alta competició, però que fins fa poc ha estat el millor especialista en descens de tot l’Estat. En parlem amb l’impulsor del projecte.

Follow_Luca_Guardia

Bernat Guàrdia i “Luca Loku”

Com neix la idea d’aquest projecte?

Doncs en realitat no és cap cosa nova per a mi, simplement que he volgut fer més seriosament i donar-li més valor a tot el que he fet fins ara. Sempre he pedalat amb diversos cracks del descens, i a uns quants ja els he seguit amb la GoPro. Ho he anat penjant al meu canal LucaLoku de Youtube però esporàdicament i quan em venia de gust, però mai utilitzava una estètica conjunta. El que he fet ara és crear un producte que segueixi unes pautes ben marcades. Vull crear una sèrie de vídeos fàcilment identificables a la xarxa, amb el mateix nom i grafismes per a tots.

El projecte és personal i el faig fora d’horaris de feina, llavors he buscat un format que pugui editar amb facilitat i sovint. Per això he creat una plantilla i uns grafismes que es repetiran en els vídeos, només canviarà el rider convidat, les seves dades i el vídeo de la baixada, sempre al voltant de 2 o 3 minuts, el que solen durar les baixades.

A qui van dirigits aquests vídeos?

Vaig pensar que aquests vídeos serien interessants per a tots els bikers de Catalunya i més enllà, ja que hi podrien veure com baixen tots els meus companys, coneguts i estrelles del moment, a més de descobrir nous camins que formen part de les rutes d’Strava. Llavors hi he afegit una fitxa tècnica de cada corredor, que ho fa encara més interessant, tothom té la curiositat de saber del biker i els settings de les seves bicis.

I ja per últim, explica’ns una mica d’on surt el nom?

El nom de Follow x Follow el vaig veure adient per als temps que corren: instagram, xarxes socials en general: Si et segueixo em segueixes, seguir a les persones, etc… Doncs jo segueixo als bikers més ràpids amb la meva GoPro, i clarament ho vull fer ara que estic en forma i baixo ràpid, perquè seguir als més ràpids sense tenir nivell, és hòstia segura, a més que als vídeos no s’hi veuria velocitat i nivell.

16832763_10155089765484468_844051062_o

Doncs ja sabeu, el podeu anar seguint al seu perfil d’instagram @lucaloku i al canal de youtube LucaLoku, on ja podeu veure-hi la llista de reproducció FOLLOW X FOLLOW on s’aniran penjant les noves edicions de la sèrie. Allà hi anirà penjant setmanalment, sobretot durant la temporada d’hivern, uns vídeos que prometen ser espectaculars i ens permetran conèixer els millors riders del nostre país.

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!