Erik Martorell es penja la plata a la Copa de Nacions de Milton

1 minut de lectura
Erik Martorell, (Sant Vicenç de Montalt, 1998) va confirmar el seu gran moment de forma en la Copa de Nacions disputada el cap de setmana a Milton (Canadà) obtenint la segona posició a la cursa d’scratch.

El maresmenc va atacar quan quedaven menys de deu voltes i va aprofitar l’aturada general al pilot per guanyar uns metres que li van valer per entrar per darrere del britànic Rhys Brytton i penjar-se la medalla de plata.

L’scratch és la modalitat en què un grup d’uns 25 ciclistes competeixen entre si amb coneixement previ de les voltes que dura la prova. En una taula es mostra un compte enrere del nombre de voltes segons el ciclista que vagi al capdavant i el primer a creuar la línia de meta s’emporta la victòria.
El ciclista maresmenc fa dues temporades que es troba en un gran estat de forma aconseguint molt bons resultats en proves nacionals i internacionals / @RFECiclismo

Martorell suma aquesta segona posició a la Copa de Nacions al cinquè lloc al Mundial a la prova d’Òmnium, la plata aconseguida en Eliminació a la Copa de Nacions de Hong Kong i el rècord espanyol de persecució individual.

El de Sant Vicenç de Montalt va competir també en la prova d’Eliminació en que va ser 21è acusant l’esforç de la cursa d’scratch.