L’UCI Track Champions Legue comença a rodar a Palma

1 minut de lectura

Els dies 12 i 13 de novembre el Velòdrom Illes Balears de Palma acull els 72 millors ciclistes en pista del món

Aquest cap de setmana se celebra al Velòdrom de les Illes Balears, l’UCI Track Champions Legue de ciclisme en pista. És la primera de les cinc cites que tindrà el campionat que reuneix els millors ciclistes de pista per a la disputa de les proves de velocitat i keirin en el cas dels velocistes i d’eliminació i escratx per als fondistes.

Hi participen els 72 millors ciclistes en pista del moment, 36 homes i 36 dones. El curs passat els campions van ser el neerlandès Harrie Lavreysen i l’alemanya Emma Hinze entre els velocistes, i l’estatunidenc Gavin Hoover i la britànica Katie Archibald entre els fondistes.

Els Països Baixos són la potència mundial per excel·lència del ciclisme en pista, sobretot en velocitat i serà una gran oportunitat pels aficionats poder veure’ls en acció a Palma. Els assistents podran gaudir de veure en acció noms com el mateix Lavreysen, l’australià Mateo Richardson, Stefan Botticher d’Alemanya, el colombià Kevin Quintero o el medallista olímpic de 34 anys Azizulhasni Awang de Malàsia. En categoria femenina destaca la presència de la campiona alemanya Lea Friedrich, la francesa Mathilde Gros o la canadenca, campiona olímpica de velocitat Kelsey Mitchell. Les atraccions locals seran el vila-realenc Sebastià Mora i la vila-secana Helena Casas.

Imatge de portada: Velòdrom Illes Balears