Les BTT prenen Santa Susanna aquest diumenge

1 minut de lectura
64aabc4b-8597-4778-b5f6-4004fb71f81d
Imatge de la primera prova de la Copa, a Banyoles

Santa Susanna, a l’Alt Maresme, es converteix en capital de les bicis de muntanya aquest diumenge acollint la segona prova puntuable de la Copa Catalana Internacional BTT Biking Point després d’un inici espectacular a Banyoles. La primera prova, que estrenava format i categoria, serà en una jornada que serà recordada pels milers d’espectadors que van assistir-hi. Santa Susanna pren el relleu en una cursa de categoria UCI C3 que transcorrerà sobre un circuit de 6 quilòmetres.

La Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT estrena prova a Santa Susanna, seu que destaca per la seva proximitat a la platja, els seus espectaculars paisatges amb vistes al mar i la gran oferta hotelera de la zona.

Recorregut de sis quilòmetres

La CCI de Santa Susanna començarà diumenge en un circuit de 6 quilòmetres amb alguns trams tècnics que surt de la zona esportiva, just davant del camp de futbol, puja pel Torrent de Ca’n Puig i s’endinsa al Parc de la Font del Boter. Finalment, el recorregut acaba amb una baixada d’un quilòmetre digne d’una prova de categoria UCI C3.

Tot i que a partir de les 9:15h prendran la sortida de forma escalonada les diferents categories, el plat fort de la prova serà a les 12:30h amb la sortida de la categoria elit i a les 10:40h amb la sortida de la categoria femenina elit, en que el liderat està en joc i els candidats a conquerir la Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT hauran d’escalar posicions i algun d’ells pot vestir el mallot de líder.