Castellers al cor de la NBA

1 minut de lectura
Els Castellers de Vilafranca han viatjat aquest mes d’octubre a Califòrnia i la passada matinada han regalat una imatge insòlita al nou Chase Center de San Francisco.

Quan queden pocs dies per a l’inici de la temporada NBA aquesta passada matinada el món casteller ha sigut protagonista a la millor lliga de bàsquet del món. El partit de pretemporada entre els Golden State Warriors i els Minnesota Timberwolves ha tingut un punt d’història atès que el conjunt de Califòrnia ha aconseguit el seu primer triomf al nou pavelló, recentment estrenat després de tancar una etapa d’èxit que ha portat a la franquícia a ser el millor equip de l’últim lustre a la NBA.

En un duel que ha mostrat un cop més el talent ofensiu de Stephen Curry amb 40 punts (l’únic jugador que ha arribat a aquesta xifra en un partit de pretemporada en els darrers tres anys) i el previsible lideratge de l’estel·lar base després de la sortida de Kevin Durant i la lesió de Klay Thompson, els espectadors s’han endut una bona sorpresa amb l’entrada dels castellers de Vilafranca a la pista.

Els verds han entrat a bon ritme, han plantat dos petites pinyes, han alçat dos pilars de quatre lluint l’estelada i la bandera estatunidenca i han sortit ovacionats del Chase Center.

Aquesta mostra castellera a la NBA forma part d’un seguit d’actuacions i conferències que els Castellers de Vilafranca estan fent aquests dies a Califòrnia en el marc de la San Francisco Catalan Week.