Laura Redondo és el nom propi d’un Campionat de Catalunya de rècord

1 minut de lectura
L’atleta del F.C. Barcelona Laura Redondo va establir un nou rècord d’Espanya de martell amb un llançament de 71,40 metres i demostra que segueix en gran forma després de ser medalla d’or al Campionat Iberoamericà de La Nucia. A l’estadi Natalia Rodríguez de Tarragona es van batre quatre rècords més del Campionat de Catalunya absolut.

Redondo va fixar una nova plusmarca espanyola en llançament de martell diumenge als Campionats de Catalunya absoluts celebrats a Tarragona. La de Gavà va millorar la seva pròpia marca de la temporada anterior (70,66 m) i es queda a 40 centímetres de la mínima per participar en el Campionat d’Europa de Munic del mes d’agost. La tarragonina Berta Castells es va penjar la plata amb un tir de 65,39 metres.

A Tarragona es van batre quatre plusmarques dels campionats més: Bernat Canet va aturar el crono en 10.33 en la prova de 100 metres; Jaël Bestué va fer un temps d’11.54 segons també en 100 metres llisos, Sara Gallego va ser la més ràpida als 400 metres amb 52.85 i Pol Retamal va fixar el rècord dels 200 metres en un temps de 20.81.

Imatge de portada: @CarrerLliure

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!