Andy Murray tindrà un fill: vindrà amb un Grand Slam sota el braç?

2 minuts de lectura

Al Regne Unit tothom espera el nadó d’Andy Murray. El tennista i la seva dona, Kim, van anunciar que serien pares a mitjans de Febrer i des de llavors els britànics han estat pendents del que serà el naixement de l’any a Gran Bretanya. La premsa, tant la general, la groga i l’esportiva, en va plena. Judy Murray, serà àvia per primer cop!

Més enllà de l’impacte emocional que pot provocar el naixement d’un primer fill, els seguidors de Murray esperen que tingui un efecte positiu en l’escocès a nivell esportiu. Va passar amb Djokovic. El serbi va tenir el seu primer fill, Stefan, l’Octubre del 2014 i des de llavors s’ha mostrat intractable. Millor que mai físicament i mentalment, Djokovic va fer una temporada per emmarcar guanyant tres dels quatre Grand Slam. Se’ns dubte el millor tennista del món avui en dia.

Autor: Boss Tweed / Flickr
Autor: Boss Tweed / Flickr

Per un atleta tenir un bon equilibri en la vida familiar et fa sentir millor en tot allò que facis” afirmava a l’ESPN aquesta setmana Brad Gilbert, qui va ser entrenador de Murray el 2006. “Només cal que miris en Djokovic, és una setmana més jove però ha estat jugant un tennis increïble des de que ha estat pare” insistia Gilbert, dient que tenir un nadó no afectaria a Murray de forma negativa.

Murray afronta el proper Open d’Austràlia amb la il·lusió d’un pare que vol oferir un bon regal al seu futur nadó. Ho té complicat. Djokovic sempre hi és, tot i que no es trobarien fins la final al ser número 1 i 2, i per tant, estar en quadres diferents. Es podria creuar, això sí, amb Federer a semifinals. Entre el serbi i el suís, el van fer fora de tres dels quatre Grand Slams. A tot això, cal sumar que es pot creuar amb Nadal a quarts, fet que seria un malson per Murray. Ho té força complicat, com sempre.

Andy Murray amb la seva mare i el seu germà
Andy Murray amb la seva mare i el seu germà

Dilluns comença l’Open d’Austràlia, un dels dos que se li resisteix a l’escocès, juntament amb el Roland Garros. Hi ha moltes esperances amb aquest nadó. Amb 28 anys, Escòcia espera que comenci una nova etapa per Murray i es consolidi com un dels grans tennistes, vencent als que sempre li han barrat les portes de l’èxit. Tot gràcies a un nadó que ha de néixer a mitjans de Febrer. Murray ja ha dit que si el part s’avança abandonarà el torneig i estarà amb la seva muller Kim en un moment tan important.

Al Regne Unit tothom espera que tot vagi com hagi d’anar i el nen neixi quan hagi de néixer, no abans, fet que obligaria a l’escocès a retirar-se del torneig. De fet, l’escenari ideal pels britànics seria un Andy Murray esperant el seu primer fill, més motivat que mai derrotant d’una vegada per totes, a les seves tres bèsties. Una vegada guanyat Austràlia, que el nen arribi quan vulgui. Llavors, la premsa podrem dir allò de que el nen ha nascut amb un Grand Slam sota el braç. (I no, encara no en sabem el nom)