La Secretaria General de l’Esport acosta l’activitat física i els seus valors a milers d’infants durant la Festa dels Súpers

2 minuts de lectura

La Secretaria General de l’Esport (SGE) ha ofert aquest cap de setmana a milers de nens i nenes la possibilitat de practicar una estona d’activitat i física durant la 21a Festa dels Súpers, que s’ha celebrat un any més a l’Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, de Barcelona. La SGE ha tornat a col·laborar amb el Club Super3 en una activitat en què ha volgut fomentar especialment els més petits valors com l’esperit de superació i la confiança en un mateix.

L’espai de la SGE, situat a l’esplanada del Palau Sant Jordi, ha acollit una activitat centrada en els jocs amb cordes que encaixava amb el fil conductor de la Festa dels Súpers -“Tenim el poder”-, on el Govern ha fomentat entre 4.000 infants l’esperit de superació i la confiança en un mateix, intrínsecs en l’esport, així com altres valors que l’executiu promou entre els infants i les famílies a través dels seus programes d’esport escolar.

Sota la tutela d’alumnes d’INEFC, els més petits han fet un escalfament previ, han provat diversos jocs amb cordes de diverses mides i han acabat realitzant una petita coreografia amb la cançó “Tenim el poder”, que combina alguns dels moviments i jocs que havien experimentat abans. Moltes persones han passat també pel punt informatiu de la SGE que informava sobre les seves iniciatives de promoció de l’activitat física i que repartia jocs de cordes als assistents.

El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, i la subdirectora general de Gestió i Recursos Humans del Consell Català de l’Esport, Mònica Amat, han presenciat avui el desenvolupament de les activitats en aquest espai i han assistit a la realització de l’espectacle “Tenim el poder” des de la llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys acompanyats de diversos responsables de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Televisió de Catalunya i el canal Super3.

La Secretaria General de l’Esport ha estat partícip, doncs, d’una festa marcada per les més de 150 activitats i una cinquantena d’espectacles que han reunit unes 200.000 persones durant els dos dies, i que s’ha consolidat com l’esdeveniment infantil més gran de tot Europa. Durant tot el cap de setmana, els més petits han gaudit d’aquests actes al voltant de la sostenibilitat, la natura i el medi ambient, i han pogut conèixer els membres de la família del Super3 i els presentadors de tots els programes del canal Super3.

La presència del Govern català a la Festa dels Súpers encaixa amb una de les prioritats de la seva política esportiva, que és fomentar l’activitat física i l’esport entre els més joves com una eina educativa, de lleure, de formació en valors i de promoció dels hàbits saludables.