Inaugurat el curs 2019-2020 de l’INEF Catalunya

1 minut de lectura

La sala d’actes de l’INEFC Barcelona ha acollit avui la cerimònia inaugural del curs 2019-2020 de l’INEFC Catalunya, que ha estat presidida per Gerard Figueras, secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física; Jordi Solà, director de l’INEFC, i Gaspar Rosselló, delegat del rector per a afers acadèmics de la Universitat de Barcelona (UB).

L’acte ha començat amb la lliçó magistral, que enguany ha impartit la Dra. Alba Gómez-Cabello, professora del Centro Universitario de la Defensa i investigadora del grup GENUD, de la Universitat de Saragossa, amb el títol “¿Cómo influyen la actividad física y el sedentarismo en la salud de los mayores?”. Com a agraïment, Gerard Figueras li ha lliurat l’escultura del “Tors atlètic”, de Rosa Serra.

Com és costum en l’acte d’inauguració, els directors dels centres INEFC de Barcelona i Lleida, Xavier Iglesias i Alfredo Joven, respectivament, ha distingit, a continuació, l’alumnat que ha obtingut el millor expedient acadèmic de la 7a promoció de Grau de l’Activitat Física i de l’Esport (2015-2019).

Han rebut el reconeixement Lia Moreno, millor expedient acadèmic del Centre de Barcelona; Marc Morató, millor expedient acadèmic del Centre de Lleida; Ainhoa Iralde, millor expedient acadèmic de la 1a Promoció de doble Grau en CAFE i Fisioteràpia (2014-2019), i Anna Gormaz, millor expedient acadèmic de la 1a Promoció de doble Grau en Educació Primària i CAFE (2014-2019).

A continuació, Jordi Solà ha fet la lectura dels aspectes més rellevants de la Memòria del curs 2018-2019, mentre que Gaspar Rosselló, en representació del rector de la UB, ha dedicat unes paraules als assistents. Per acabar, Gerard Figueras, després d’agrair la lliçó impartida, ha declarat oficialment inaugurat el curs 2019-2020. El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física ha estat acompanyat també pel director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.