Els punts més espectaculars de l’any de tennis de taula

1 minut de lectura

La Federació Internacional de Tennis de Taula (ITTF) torna a convocar l’edició dels premis de les estrelles del tennis de taula mundial. D’entre les categories nominades cada any ens fixem en una petita joia que ens ofereix les imatges més espectaculars d’aquest esport. Són els millors punts de l’any, les millors jugades, aquells que ens deixen absolutament enganxats davant la pantalla i que ens fan vibrar amb un esport certament intens. En definitiva: els punts més espectaculars de 2016.

Les votacions per decidir el premi són populars. És una de les apostes de la Federació Internacional per internacionalitzar les virtuts d’un esport que continua creixent arreu del món. Us instem a afanyar-vos i a veure el vídeo, primer, i després decidir el vostre vot per una d’aquestes petites cinc meravelles. Podeu fer-ho a través de la pàgina oficial publicada per la ITTF:

https://www.surveymonkey.com/r/16StarAwardsVoting

Alerta, que el termini de votació acaba aquest diumenge 13 de novembre. Els guanyadors es donaran a conèixer en una gala que se celebrarà el proper 8 de desembre… a Doha, Qatar. El tennis de taula tampoc s’escapa del potencial econòmic dels països del golf pèrsic. Mentrestant, gaudiu de l’espectacle: a nosaltres, el primer dels 5 punts, ja ens ha enamorat. Quina qualitat!

Quin és l’estat de salut del català a l’esport?

Nova revista en paper a la venda.

Fes possible la Fosbury! Associa’t-hi!